Ziyarete İl Defterdarı Karadağ’ın yanı sıra Vergi Dairesi Müdürü Refik Akgün, Gelir Müdürü Celal Parıldar, Muhasebe Müdürü Hayati Bingöl, Milli Emlak Müdürü Süleyman Bıyık ve hazine avukatı Volkan Çakır katıldı. 

24 Şubat – 2 Mart tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası etkinliklerine katkılarından dolayı Belediye Başkanı Hacı Ali Polat’a plaket takdim eden İl Defterdarı Davut Karadağ, Gelir İdaresini daha iyi tanıtabilmek, mükellef ile devlet arasındaki kaynaşmayı sağlamak adına her yıl Vergi Haftası etkinlikleri düzenlediklerini ve bu etkinlikler vesilesiyle mükellefleri vergi konusunda bilinçlendirdiklerini belirtti. Bu etkinliklere verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Polat'a teşekkür eden İl Defterdarı Karadağ, bu hafta başlayan Vergi Haftası münasebetiyle şehrimizde gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında bildi verdi. 

Konuklarının Vergi Haftası'nı kutlayan ve ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Polat, toplumda vergi bilincinin geliştirilmesine yönelik tüm çalışmalara destek olacağını, ödenen vergilerin vatandaşa hizmet olarak geri döndüğünü belirterek, İlimizin bu konuda oldukça duyarlı ve hassas olduğunu kaydetti.