Gençosman, Zahit, Kaleardı, Şingah ve Esentepe mahallelerinde eş zamanlı olarak 10 ekip tarafından yürütülen altyapı çalışmalarını yerinde takip eden Belediye Başkanı Mete Memiş, çalışmalar nedeniyle ulaşımda oluşan aksaklıklar ve zaman zaman meydana gelen su kesintilerinden dolayı sabır ve anlayış gösteren vatandaşlarımıza teşekkür etti.


Çalışmaların Titizlikle Yürütülmesini İstedi

Çalışma alanlarını tek tek gezerek yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Belediye Başkanı Memiş, çalışmaların titizlikle yürütülmesi gerektiğini söyledi. Her gittiği çalışma yerinde çalışanlarla sohbet eden başkan Memiş, onlardan kendilerine ve çevredeki vatandaşlara zarar vermeden çalışmalarını dikkatli bir şekilde sürdürmelerini ve sağlıklarını tehlikeye sokacak durumlardan kaçınmalarını istedi.


Başkan Memiş'ten Vatandaşa Teşekkür

Çalışmaların başladığı günden buyana toplam 26 kilometre imalat yapıldığı bilgisini veren Belediye Başkanı Memiş, çalışmaların yılsonunda biteceğini ve Bayburt’un kanalizasyon sorununun tarihe karışacağını söyledi.  Mayıs ayında ihalesi gerçekleşen İçme Suyu Şebeke Hattının yenilenmesi çalışmalarının ise Eylül ayı itibariyle başlayacağını kaydeden Belediye Başkanı, iki yıl sonra Bayburt’un 40 yıla dayanan kanalizasyon ile içme suyu şebeke hattının ortadan kalkacağını ve daha yaşanabilir Bayburt için yeni projelerin hayata geçeceğini dile getirdi. Belediye Başkanı Memiş açıklamasında Gençosman, Zahit, Kaleardı, Şingah ve Esentepe mahallelerinde eş zamanlı olarak 10 ekip tarafından yürütülen altyapı çalışmaları nedeniyle ulaşımda oluşan aksaklıklar ve zaman zaman meydana gelen su kesintilerinden dolayı sabır ve anlayış gösteren vatandaşlarımıza teşekkür etti.