İş makinesi Bayburt İli Demirözü Belediyesi tarafından hizmet vermek üzere, kurban kesilip dualar edildikten sonra Belediye yetkili birimlerine teslim edildi.

                Demirözü İlçe Belediye Karo ve Parke İmalat Şantiyesinde düzenlenen törene; Belediye Başkanı Selami Ersen, AK Parti İlçe Başkanı Çağlar Seyrek Belediye birim müdürleri ve köylüler katıldı.

            Törende açıklama yapan Demirözü Belediye Başkanı Ersen; araçların alımında emeği geçenlere teşekkür ederek "İlçemizin alt yapı hizmetlerini tamamlamak için uzun süredir çalışıyoruz. İlçemiz Halkına daha iyi hizmet verebilmek amacıyla zaman zaman şantiyemizde yenileme ihtiyacı duyuyoruz.

           Bu bağlamda İlçemizde daha önceki yıllarda yaptığımız kilitli taş parke harmanında üretim kapasitemizi artırdık. Buna takviye olarak da bir Forklift ihtiyacımız vardı. Yaklaşık 62.000 TL maliyetle şantiyemize bu Forklift’i kazandırdık. Yine Kaldırım ve Yol faaliyetlerinde kullanılmak üzere yaklaşık 60.000 TL Maliyetle asfalt Yama makinesi aldık. Bu iş makinemizi de Belediye şantiyemize ve Araç Parkımıza ilave etmiş olduk.

           Demirözü İlçemiz malum Kış Memleketi, zaman zaman çok fazla kar yağışına maruz kalıyoruz ve kepçelerle kar mücadelesini yapmaya çalışıyorduk. Hem kışın Karla Mücadele hem de Yazın yol tesviyelerinde çalışabilmek, yol düzenlemeleri yapabilmek amacıyla da yaklaşık 180.000 TL Maliyetle Greyder’i parkımıza eklemiş olduk.

              Toplam 400.000 TL yatırımla; Belediye olarak daha iyi hizmet vermek için hem araç yaşımızı gençleştirmiş hem de araç parkımızı genişletmiş olduk’’

            Demirözü Belediyesi Araç Parkına Katılan 3 iş Makinesi İlçe caddesinde Bayraklarla süslenip kortej geçişi yaparak Belediye Şantiye alanına götürülerek hizmete başladı.