Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk, “Bu yıl bir kolej takımı oluşturup, Hedefimiz ilk 5 olacak. İyi bir birliktelikle takımızı bir üst lige taşıyacağız” dedi.

Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk,Yönetim Kurulu Üyeleri ve Teknik Direktör Nevzat Türkoğlu'nun katıldığı toplantıda gelecek sezona dair açıklama yapan Başkan Şentürk

Yeni yılda genç ve başarıya aç isimler ile mücadele edeceklerini ve Nevzat Hoca ve ekibini de bu doğrultuda seçtiklerini söyledi.

Şentürk , “Genç arkadaşlar daha çok idealist oluyorlar ve başarıya daha çok açlar. Şuna inanın bu işte isim yapmış insanları da getirme şansımız vardı. Açıkçası bunun tarafı değilim çünkü Bayburt’u bir basamak olarak görüyorlar. Daha çok maddi yönünü düşünüyorlar. Türk futbolunun daha genç arkadaşlarla gelişeceğine inanıyorum. Biz inandığımız için bu işi genç insanlara teslim ettik” dedi. 

 

. Bu sene 3. Lig biraz daha profesyonel olacak. Hazmetmeden gitmek insanı hayal kırıklığına daha çok götürüyor. Hazmederek gitmek lazım. Yeni genç kadro kurmak istiyoruz. Nevzat hocamın deyimiyle bu yıl bir kolej takımı oluşturacağız. Hedefimiz ilk 5 olacak. İyi bir birliktelikle takımızı bir üst lige taşıyacağız. Geçen sene yaptığımız gibi bir yıla değil de önümüzdeki yılların takımını kurmak istiyoruz. Bayburt’a PTT lig yakışır, bunun için var gücümüzle çalışacağız.” 

 

Türkiye’de Kartal spor, Maltepe spor ve Bafra Belediye sporda yardımcı antrenörlük , Yüksekova Belediye sporda  ve Siirt spor ‘da teknik direktörlük ve son olarak Fildişi Sahili’nde 1.ligde bulunan Stade Abidjan takımında teknik direktörlük yapan  Türkoğlu, Biz burada da çok güzel bir takım kuracağımıza inanıyoruz. Şunu herkes bilsin, bizim kurduğumuz takım hem karakterli,  ahlaklı kolej takımı havasında ama hedefe giden bir takım olacak. Hem futbolu, hem ahlakıyla 4 usta oyuncuyla genç bir kadro, iyi bir takım, ısıran bir takım, herkesin izleyip de beğendiği bir takım yaratacağız ve bu kadroya iki genç futbolcu kardeşlerimize  imza attırarak başladık.Bu günden itibaren transferlere başladık. En geç 20 Temmuz’da da top başı yapmayı düşünüyoruz.”dedi.