İlahiyat Fakültesi ile başlayan kahvaltı programı sırasıyla Mühendislik Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Bayburt Meslek Yüksekokulu, Sağlık Bilimleri Meslek Yüksekokulu ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile devam etti.

Rektörlük tarafından organize edilen etkinliklere üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Rektör Yardımcısı ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necmettin Tozlu, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nasrullah Hacımüftüoğlu,  Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Gavgalı, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi dekanı Prof. Dr. Bener Güngör, Bayburt Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. M. İhsan Çubukçu, Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Fatih Yalçın, Genel Sekreter Yardımcısı Aras Ünsal, Sağlık Hizmetleri Müdür Yardımcısı Hamit Emre Kızıl’ın yanı sıra çok sayıda akademik ve idari personel katıldı.

Üniversite personelinin aralarındaki iletişimlerini daha etkili kılmak adına bu tür etkinlikler yaptıklarını dile getiren Rektör Coşkun, üniversite personelinin kendileri için çok kıymetli olduğunu, sürekli büyüyen bir aile olarak çalışanların kaynaşması ve tanışmasını önemsediklerini dile getirdi.