Temsilcimiz Bayburt gençlik merkezi gençlik spor kulübü altıncı olmuştu.

Ekibimizin karşılanıp ağırlanmasında etkin rol oynayan Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Başkanı Faruk Kılıçaslan ve Yönetimine , Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu ve Gençlik Merkezi Müdürü Şerif Bayram tarafından Birtat Lokantasın 'da teşekkür yemeği verildi.

Yemeğe ; Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek,Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Bayburt AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal , Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Başkanı Faruk Kılıçaslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, , Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu ve Gençlik Merkezi Müdürü Şerif Bayram ve davetliler katıldı.

Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu Yıldızlar Halk Oyunları yarışmasına katılan Ekibimize gösterilen ilgi ve alakaya teşekkür ederek ," bizleri yalnız bırakmayan Faruk Kılıçarslan ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyoruz. Bu yemek ile hem tanışma ve kaynaşma hem de kurumumuz adına bir hediye sunmak istedik." dedi.

Karakaşoğlu,Bayburt Belediye Başkanı Mete Memişin yardımıyla ,  Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Başkanı Faruk Kılıçaslan'a Bayburt'ta işlenen Bakır cezve takımı hediye etti.

Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, kendi portresinin bulunduğu ve uzun süredir hediye edilmesi gündem de olan Bayburt Ehramından yapılmış hediyeyi  teslim alırken, Bayburt'umuzu temsil eden gençlerimize sahip çıkan ,koruyan ve kollayan ve ağırlayan Dernek Başkanımız nezdinde tüm Yönetim Kuruluna teşekkür ediyorum.

Uluslararası Dede Korkut Şölenlerimizde bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyor, herkesten " Bayburt'a nüfuslarını almaları" konusunda destek bekliyorum dedi.

Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Başkanı Faruk Kılıçaslan ise , İstanbul da ki Derneğin tüm hemşerilere kapılarının açık olduğunu belirterek," Bizler Derneklerimiz olarak Bayburt'tan gelen ve İlimizi temsil eden herkese yardım etme konusunda asla çekinmeden elimizden gelenleri sonuna kadar yapmaya hazırız.Bizleri bu yemekte ağırlayan ve hazirunla birlikte olmamızı sağlayan  Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu ve Gençlik Merkezi Müdürü Şerif Bayram kardeşimiz ile yemeğe katılan tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz." dedi.


Yemek sonrası Şehit Osman Çay Bahçesinin serin havasında Semaver Çay içilerek Bayburt ve sorunları paylaşıldı.