Belediye Başkanı Memiş, Bayburt Postası’nı Tebrik Etti


Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Türkiye 3.’lüğüne layık görülen Bayburt Postası’nı tebrik etti.


Belediye Başkanımız Memiş yayınladığı tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü'nün gelenekselleştirdiği Yerel Medya Yarışması'nda Bayburt Postası Gazetesi’nin internet haber portalı, Türkiye 3’üncülük derecesini şehrimize getirmiştir. Ülkemizde binlerce haber sitesini geride bırakan Bayburt Postası, bu üstün başarısıyla Bayburt’umuzun da gurur kaynağı olmuştur. 63 yıldır şehrimizde ara vermeden mesleğini sürdüren Bayburt Postası Gazetesi’ni Bayburt adına tebrik ediyor, yayın ekibinin başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.” 


Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız, internet haberciliğinde Türkiye 3’üncülüğü kazanan Bayburt Postası’nı kutladı. 

Yıldız, Türkiye genelinde kazanılan bu özel ödülün Bayburt için önemli olduğunu vurguladığı açıklamasında:

Bayburt'umuzun basın camiasında ilk göz ağrısı olan Bayburt Postası Gazetesi, Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Yerel Medya Yarışmasında büyük bir başarıyı imza atarak, İnternet haberciliğinde Türkiye üçüncüsü oldu.

 Bayburt ve Bayburt basını için önemi büyük olan bu ödülün alınmasında emeği geçen herkesi kutluyorum. Başta Bayburt Postası Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kürşat Okutmuş olmak üzere tüm çalışanlarına başarılar diliyorum.”