Bayburt Kültür ve yardım Derneği Bağcılar şube Başkanı Hicabi Durmuş her Ramazanda verdikleri, geleneksel hale getirdikleri iftar yemeklerini devam ettireceklerini ifade ederek, bu iftarların hemşerilerimizi bir araya getirmenin, kaynaşmanın bir yolu olduğunu söyleyerek, birlik ve beraberliğinin güzel bir örneğinin yaşandığını söyledi. Şube Başkanı Hicabi Durmuş, Bayburtlu hemşerilerine katılımlarından dolayı teşekkür etti. Kardeşlik, dostluk, birlik ve beraberlik ile hoşgörü gibi ulvi duygularla donanmış Ramazan Ayı zenginliğinin kıymetinin bilinmesini çeşitli organizasyonlarda, yemeklerde bir araya gelinerek kaynaşmanın ve dayanışmanın daha da artmasının gerektiğini ifade etti.

İftar yemeğine Bayburt Kültür Ve Yardım Derneği genel başkanı Faruk Kılıçaslan, eski genel başkan Abdurrahman Polattimur, belediye meclis üyeleri, köy dernek başkanlarımız ve hemşerilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

İstanbul un farklı ilçelerinden gelen derneklerin yöneticileri birbirleriyle tanışarak, yaptıkları çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundular. İftardan sonra katılımcılar Bayburt derneğinin bağcılar şubesindeki standında toplanarak sohbette bulundular.