Bayburt Belediyesi tarafından Ulu Bahçe’de teravih namazından sonra organize edilen tasavvuf konseri, Ramazan gecesine manevi bir atmosfer kattı. Uzun ve sıcak bir günün ardından gece serinliğinde Ulu Bahçe’de bir araya gelen vatandaşlar, tasavvuf konserine büyük ilgi gösterdi. 

Müzik öğretmeni Mecit Akyüz yönetimindeki koroda, Türk tasavvuf musikisinin seçkin eserlerini seslendiren Serhat Karaoğlu, Muhammet Burak, Sait Hatipoğlu, Halim Şenkal, Enver Kırıcı, Fatih Şener ve Serhat Aktaş Ulu Bahçe’de bir araya gelen vatandaşlarımıza unutulmaz bir Ramazan akşamı yaşattı.

“Bu Güzellikleri Halkımızla Buluşturmaya Devam Edeceğiz”

Gece geç saatlere kadar süren programda vatandaşlarla birlikte tasavvuf ziyafetine katılan Belediye Başkanı Mete Memiş, geceye gösterilen ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, “Gönüllerin ve on bir ayın sultanı Ramazan ayında birlik ve beraberliğimizin pekişmesi adına programlar düzenliyoruz. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri Taşhan’da organize ettiğimiz Fasıl Gecelerimizin yanı sıra bugünde tasavvuf ziyafeti vermek istedik. Vatandaşlarımızın bu geceye gösterdiği ilgi bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Toplumsal dayanışmayı pekiştirmek adına bu güzellikleri halkımızla buluşturmaya devam edeceğiz" dedi.