Programa Abdulvahap Gazi türbesini ziyaret ile başlayıp Duduzar tepesinde Bayburt'u izleyerek ardından Taşhan, Kırkçeşmeler, Ulu Camii, esnaf ziyareti ve vatandaşla sohbet ettiler.

Ziyaretler sırasında bir açıklama yapan Milletvekilimiz Bünyamin Özbek; iki gündür ilimizde bulunan hükümetimizde uzun süre bakanlıklar yapmış ve şu an İstanbul milletvekilimiz Ömer Dinçer beyi Bayburt ağırlıyoruz. Cumartesi akşam yetim çocuklarımız için Belediyemizin düzenlediği iftar programına katıldık. Bu programı düzenleyen Belediye Başkanımıza ve İHH yardım vakfına teşekkür ediyorum. Sayın Bakanımıza Bayburt'umuzun tarihi ve turistik mekânlarını gezdirerek ilimizi tanıttık. Esnaf ziyaretleri ve halkımızla beraber sohbet ederek yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için halkımızdan destek istedik. Sayın bakanımıza programlarımıza iştirak ettiği için çok teşekkür ediyoruz.

 

Sayın Bakanımız Ömer Dinçer yaptığı açıklamada; çok kıymetli milletvekili arkadaşım Bünyamin Özbek, Belediye Başkanı kardeşim Mete Memiş ve İl Başkan vekili Lütfü Bölen Beye çok teşekkür ediyorum. İki gündür Bayburt'ta beraberiz Ülkemizin şirin kentlerinden Bayburt'u ziyaret ettik. Belediyemizin düzenlediği iftar programında yetim çocuklarımızla buluştuk, akabinde esnafımızı ziyaret ettik, vatandaşlarımızla sohbet ettik teşkilatımıza milletvekilimize ve belediye başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyorum