Tayland’da düzenlenen 21. Uluslararası Coğrafya Olimpiyatı’nda Türkiye’yi temsil eden öğrenciler, 47 ülke ve 179 yarışmacı arasında 4 bronz madalya kazanarak büyük bir başarı elde etti. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, gençleri ve emeği geçenleri tebrik etti.ANKARA (İGFA) - Tayland’da gerçekleştirilen 21. Uluslararası Coğrafya Olimpiyatı’nda Türkiye, 4 bronz madalyayla gururlandırdı.

47 ülkeden 179 öğrencinin katıldığı yarışmada, TÜBİTAK bünyesindeki Bilim Olimpiyatları Programı kapsamında yetiştirilen Türk öğrenciler, üstün performanslarıyla dikkat çekti.

Bayburt Üniversitesi, 2025-2026 Akademik Yılına "Barış" temasıyla adım attı.
Bayburt Üniversitesi, 2025-2026 Akademik Yılına "Barış" temasıyla adım attı.
İçeriği Görüntüle

BAKAN KACIR’DAN TEBRİK VE TEŞEKKÜR

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Ülkemizi temsil eden gençlerimiz, 4 bronz madalya kazanarak bize gurur yaşattılar. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, ülkemizin yarınları için fedakârca emek veren değerli ailelerine, öğretmenlerimize ve süreçte görev alan tüm akademisyenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.