KALECİK   SPOR   2   -   AŞAĞIÇIMAĞIL    SPOR   1

Çeyrek finalin ilk maçında takımlar maça tutuk başladı. İlk yarının 20'inci dakikasından sonra takımlar top oynamaya başladı. Her iki takımda yakaladıkları fırsatları değerlendiremedi. Dakikalar ilerledikçe takımlardaki futbolcularda sinirli futbolcu sayısı artmaya başladı. Maçın orta hakemi sarı kartlarını çıkarmaya başladı. Çıkan sarı kartlar dahi tansiyonu düşüremedi. 40'ıncı dakikada maçın orta hakemi maçı durdurdu ve soyunma odasına gitti. Her iki takımın dernek başkanı , kaptanı ve spor komisyonu başkanı ile hakem odasında yapılan görüşmeler sonucunda maçın orta hakemi tekrar sahaya döndü. İlk yarının son beş dakikasındada sonuç değişmeyince takımlar soyunma odasına 0-0'lık sonuçla gitti. Maçın ikinci yarısında futbolculara yapılan telkinlerin etkisiyle tansiyonun düştüğünü gözlemledik. İkinci yarıda, tutuk oynanan ilk yarının aksine futbol kalitesinin arttığını gördük. Kalecik spor Enes Musullu ile 51'inci dakikada golü bulunca 1-0 öne geçti. Golden sonra Kalecik spor skorun verdiği avantajıda kullanarak daha derli toplu oynamaya başladı. 72'inci dakikada Kalecik sporlu Enes Musullu'ya  ceza sahası içinde yapılan faul sonucu maçın orta hakemi penaltı noktasını gösterdi. Aynı futbolcu penaltıyı gole çevirince takımını 2-0 öne geçirdi. Aşağıçımağıl spor 85'inci dakikada Ahmet Kocabey ile skoru 2-1'e getirdi.  Maçın son dakikasında Ali Kaban boş kaleye golü atamayınca takımının beraberlik şansını değerlendiremedi. Maçta Kalecik sporun 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. Yarı finale yükselen takım Kalecik spor oldu. Bu iki takımın A grubundaki mücadelesini Aşağıçımağıl spor Kalecik sporu 2-1 yenmişti. Kalecik spor hem rakibinden rövanşı aldı, hem de son şampiyonu çeyrek finalde eledi. Maçta Kalecik sporlu Enes Musullu attığı goller ve oynadığı futbol ile sahanın yıldızı oldu. Kalecik spor yarı finalde 8 Haziran 2014 pazar günü İğdir spor ile oynayacak.

İĞDİR   SPOR   10   (P)   -   HACIOĞLU   SPOR   9   (P)

Çeyrek finalin ikinci maçında maçın ilk dakikasından itibaren heyecan ve tempo yüksekti. Bu iki takımın B grubunda oynadıkları maçta seyredenleri memnun etmişti. Maç her iki takımında karşılıklı ataklarıyla devam etti. Dakikalar 23'ü gösterdiğinde Hacıoğlu sporda Samet Purut takımını 1-0 öne geçiren golü attı. Golün şokunu atamayan İğdir spor kalesinde 33'üncü dakikada ikinci golü gördü. Hacıoğlu sporun golünü Gökhan Purut attı. Bu gol İğdir sporu kendisine getirdi. İsmail Yazıcı attığı gol ile İğdir sporu tekrar maça ortak etti. Dakikalar 37'yi gösterdiğinde İğdir spordan Bünyamin Aslan attığı golle ilk yarının 2-2'lik skorunu belirledi. Maçın ikinci yarısında da tempo düşmedi, kıran kırana mücadele devam etti. Hacıoğlu sporlu Metin Purut'un rakibine sert müdahalesine maçın orta hakemi kırmızı kartla cezalandırınca Hacıoğlu spor kalan dakikaları 10 kişi oynamak zorunda kaldı. İğdir spor bir kişi fazla oynamanın etkisiyle rakibinin üzerine yüklenmeye başladı. Yakaladıkları fırsatları değerlendiremeyince maç ilk yarıdaki gollerle 2-2 berabere bitti. Turnuvanın tüzüğü gereği direk penaltı atışlarına geçildi. İğdir sporda ilk penaltıyı İsmail yazıcı kullandı, Hacıoğlu spor kalecisi penaltıyı kurtardı. İğdir sporda daha sonra penaltı kullanan Bilal, Bünyamin, Mehmet, Fatih, Cihan, Şahin, Emrah ve Bayram gole çevirdi. Hacıoğlu sporda kullandıkları penaltıları Turgay, Gökhan, Samet, Emre, İsmail, Talha, Ahmet gole çevirdi. Cihan ve Özbek penaltıları kaçırınca Hacıoğlu spor turnuvaya çeyrek finalde veda etti. İğdir spor yarı finalde Kalecik sporla finale çıkmak için oynayacak. Sahada oynadıkları futbolla İğdir sporda Bünyamin Aslan ve Mehmet Kaçır, Hacıoğlu sporda ise Gökhan Purut ve Turgay Purut sahanın iyileriydi.

PETEKKAYA   SPOR   0   -   GÜNEŞLİ   SPOR   1

Çeyrek finalin üçüncü maçında takımlar dengeli başladı. Maçın başlarında Güneşli spor takımından İsmail Akbulut defansın arkasına bir koşu yaptı ve Resul Aktaş'a harika bir pas verdi, ancak Resul zor olanı yapıyor ve topu ıskalayıp takımını öne geçiremedi. Pozisyondan hemen sonra Petekkaya spor takımından Abdulkerim Kerimoğlu yüzde yüzlük pozisyondan yararlanamadı. İlk yarıda fazla pozisyon olmayarak golsüz eşitlikle tamamlandı. İkinci yarı golle başladı. Güneşli spor takımından Alpaslan Altuntaş, Resul Aktaş'a bir ara pas verdi, Resul Aktaş kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyondan golü atarak takımını 1-0 öne geçirdi.İkinci yarının kalan dakikalarında Petekkaya spor riskler alarak rakibinin üzerine yüklenmeye başladı. Güneşli spor defansa çekilip ani kontra ataklarla İsmail Akbulut ve Güven Altuntaş ile yakaladıkları net fırsatları değerlendiremedi. Petekkaya spor Ömer Öztürk, İlyas Ayhan ile net fırsatları gole çeviremeyince Petekkaya spor favori olarak çıktığı maçta Güneşli spora 1-0 yenilerek turnuvaya veda etti. Güneşli spor takımı harika bir oyun ile büyük sürpriz yaparak adını yarı finale yazdırdı. Maçın bitimindeki görüntüler turnuvanın güzelliğiydi. Petekkaya spor takım kaptanı İlyas Ayhan önderliğinde yenildikleri takımı tebrik ettiler. Maçta dikkat çeken futbolcular Güneşli sporda İsmail Akbulut, Muharrem Altuntaş Petekkaya sporda Enes Ayhan sahanın iyileriydi. Güneşli spor yarı finalde Sakızlı spor ile oynayacak.

SAKIZLI   SPOR   2   -   KONURSU   SPOR   0

Çeyrek finalin son maçında takımlar maça kontrollü başladı. Maçın ilk dakikalarında Sakızlı spor forvetleri rakip kaleyi yokladı ancak sonuca varamadı. Dakikalar 23'ü gösterirken Sakızlı spor takımından Kemal Kaplan attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarının son saniyelerinde taç çizgisinde Konursu sporlu Muhammet Denizoğlu rakibine sert müdahalesi neticesinde kendisine ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Maçın ikinci yarısında Konursu spor hem bir kişi eksik hemde 1-0 yenik başladı. Sakızlı spor kontrollü oynadığı dakikalarda Konursu spor defansının hatası sonucu doğan pozisyonda İlhami Taş Sakızlı sporun ikinci golünü atarak skoru 2-0 yaptı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Sakızlı spor Konursu sporu 2-0 yenerek adını yarı finale yazdırdı. Maçta Sakızlı sporda Emre Cilara ve Kemal Kaplan, Konursu sporda ise Şevki Taşcıoğlu sahanın iyilerindendi.

YARI FİNAL MAÇLARI

Güneşli - Sakızlı    Saat 17.00

Kalecik - İğdir      Saat 19.00

Yarı Final maçları 8 Haziran 2014 Pazar günü Kocasinan stadyumunda oynanacak.