Proje kapsamında 28 -29 Haziran tarihlerinde Bayburt AVM’de 3. Katta fotoğraf sergisi düzenlenmektedir.

Fotoğrafçılık mesleğini gençlere kazandırmayı hedefleyen bu projede yaklaşık 30 öğrenci Fotoğrafçılık Sanatını öğrenmiş ve sertifika almaya 25 kişi hak kazanmıştır.

 Eğitmenliğini Zeynel Abidin ÖZTÜRK’ün yaptığı projenin Koordinatörü Mutlu ADAK yaptığı açıklamada; “ Bugün  eğitimler kapsamında Fotoğrafçılık Sanatını öğrenen kursiyerlerimizin emeklerini sergiliyoruz. Bayburt’un ve Türkiye’nin önemli doğa ve turizm zenginliklerini gezerek uygulamalı eğitimlerle, öğrendiklerini teoriden pratiğe geçirme fırsatı yakalayan kursiyerlerimizin bugün fotoğraflarını sergileme mutluluğu yaşıyoruz.

Projemiz bu faaliyetimizle sona ermektedir. Bize destek veren  Eğitimci Zeynel Abidin ÖZTÜRK’e, Gazeteciler Cemiyeti Yönetim kuruluna ve Yaşar YILDIZ’a teşekkür ediyorum.

Projemizle çok güzel anlar yaşayarak sosyalleşen, becerilerini geliştiren, Türkiye’nin ve ilimizin zenginliklerini keşfeden, fotoğrafçılık sanatını öğrenen kursiyerlerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını bekliyoruz.

Sergimizi görmeye bütün halkımızı davet ediyoruz. ” Dedi.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar YILDIZ da Bayburt’ta Cemiyetlerinin ilk projesinin başarıyla sonuçlanmasının gururunu yaşadıklarını belirterek, yaptığı açıklamada;

“ Bu proje ile Gençliğimiz ülkemizin zenginliklerini keşfederken hem sosyalleşiyor, hem de sanat öğreniyor. Birçok açıdan gençler donanımlı hale geliyor bu bizi ziyadesi ile memnun etmektedir. Bu projemizin başarıya ulaşmasında emeği olan başta Proje Koordinatörü Mutlu ADAK’a, Eğitimci Zeynel Abidin ÖZTÜRK’e, Yönetim Kurulumzun kıymetli üyelerine, Valilik SODES Birim Sorumlusu Mete EMİR’e ve Valimiz Sayın Mükerrem ÜNLÜER’e verdikleri desteklerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.