Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından 14 Kasım Dünya Sinema Günü kapsamında düzenlenen film gösterimleriyle ara tatilde çocuklar ve aileleri sinema keyfi yaşadı.MANİSA(İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi 14 Kasım Dünya Sinema Günü dolayısıyla düzenlenen etkinliklerle hem çocuklara hem de yetişkinlere unutulmaz bir sinema deneyimi sundu. Ara tatilde çocuklar için özel olarak hazırlanan etkinlikte; Kültür Merkezi Lale Salonu’nda gösterilen “Enkanto: Sihirli Dünya” ve “Kral Şakir Korsanlar Diyarı” filmleri çocuklar tarafından büyük ilgi gördü.
Ayrıca, yetişkin vatandaşlar da unutmadı. Akşam seansı için Türk sinemasının sevilen filmlerinden “Bursa Bülbülü” Manisalı sinemaseverlerle buluştu. Lale Salonu’ndaki gösterimde yetişkinler keyif dolu anlar yaşarken, etkinlik Manisalılardan büyük beğeni topladı.
Manisa'da 'Sinema Günü' keyfi
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından 14 Kasım Dünya Sinema Günü kapsamında düzenlenen film gösterimleriyle ara tatilde çocuklar ve aileleri sinema keyfi yaşadı
Trend Haberler
İHH Bayburt’tan Mescid-i Aksa Tepkisi: "İnsanlık Onurunun Son Kalesi"
Bayburt’ta Nevruz coşkusu: Ateş yakıldı, demir dövüldü
Geleneksel Bayramlaşmanın Adresi Velişaban Mahalle Odası Oldu
İl il bayram namazı saatleri
2022’nin Rövanşını Kazandı: Bayburt Şoförler Odası’nda Kahrıman Dönemi
Uluslararası Turan’a Doğru Dede Korkut Öykü Yarışması Bayburt birincisi belli oldu


