Memur-Sen yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Polis Teşkilatının 169.Kuruluş Yıldönümü nedeniyle İl Emniyet Müdürü İsa Bülent KAYA ve Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Bülent ÇİÇEK Beyi makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Memur-Sen İl Başkanı Fikret ÖZBEY; ‘’Polis günü haftası nedeniyle bu ziyareti gerçekleştirdiklerini, Sivil Toplum Örgütü olarak bu tür özel gün ve etkinliklere önem verdiklerini, topluma hizmeti geçen her kurumu takdir edip moral destek verdiklerini, Bayburt İl Emniyet Müdürümüz Sayın KAYA şahsında tüm polis-emniyet çalışanlarının gününü Memur- Sen ve bağlı Sendikaları temsilen kutladıklarını’’ ifade etti.

 İl Emniyet Müdürü İsa Bülent KAYA’ da; ‘’Memur-Sen’in bu ziyaretinden memnun olduklarını, nezaket gösterip bu mutlu günlerini hatırlamalarından dolayı Memur- Sen İl Başkanına ve Memur-Sen’e bağlı diğer şube başkanlarına da teşekkür etti.

Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Bülent ÇİÇEK’te, sivil toplum kuruluşlarının çok önemli bir yere sahip olduğunu, sivil bilincin gelişmesi için bu tür yapılanmalara ihtiyaç duyulduğunu, bir ülkenin gelişmişliğinin ölçüsünün var olan sivil toplum kurulusu sayılarından anlaşılabileceğini ifade etti ve ziyaret için Memur-Sen ekibine  de teşekkür etti.

Ziyarette,  Memur-sen İl Temsilcisi, Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Fikret ÖZBEY, Sağlık-Sen Şube Başkanı Fikret LÖKOĞLU,Kültür-Memur-Sen İl Temsilcisi Osman ÖZYURT,Diyanet-Sen İl Temsilcisi İlhan KELLECİ ve Sendika yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.