Kandilli Rasathanesi Ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nün resmi internet sitesinde yayınlanan son depremlerde, son 3 günde sadece Balıkesir ve Manisa’da meydana gelen depremlerin olması korkutuyor.

ANKARA (İGFA) - Kandilli Rasathanesi Ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nün resmi internet sitesinde yayınlanan son depremler, vatandaşların en çok takip ettiği sayfa haline geldi.

Balıkesir Sındırgı’da yaşanan depremin ardından son 3 günde yüzde 80’i Balıkesir, yüzde 20’si ise Manisa’da meydana gelen depremler listeyi oluşturdu.

Artçı depremlerin sayısının yüksek olması, sadece Balıkesir ve Manisa’da son 3 gündür artçı depremler olması vatandaşları tedirgin ediyor.

Bursa İnegöl’de sanayi atıkları kontrol altında
Bursa İnegöl’de sanayi atıkları kontrol altında
İçeriği Görüntüle

Deprem uzmanları, artçı depremlerin olabileceği, bunun büyük bir deprem olacağı anlamına gelmeyeceğini, vatandaşların tedbirli olması gerektiğini kaydetti.