Yönetim Kurulu toplantısın da Kulübün içinde bulunduğu durum ve bundan sonra ki yapılacaklar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
"Biz yeni kurulmuş bir Futbol Takımı olmamıza rağmen Futbol kalitesi olarak çok iyi durumdayız" açıklamasını yapan Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor Başkanı Hikmet Şentürk açıklamasının devamında ;
 " Günümüze kadar kalitemizi ve Futbolumuzu maalesef skora yansıtamadık.İnancımız bu kaliteyi en kısa zaman da skora yansıtacağımız dır.
Hedeften hiç bir sapma olmadığını belirten Şentürk; " Yönetim Kurulu Olarak yaptığımız değerlendirme de Teknik Kadromuz ve Futbolcu gurubumuza olan inancımızı ifade ettik.Tüm Futbol sever ve bu takıma gönül verenler bilmelidir ki biz yola çıktığımız Teknik Ekibimiz ve Futbolcu kardeşlerimizle hedeflerimize ulaşacağız.Dün beraberdik,bugün ve yarın da beraber olacağız.
Beklentimiz ,taraftarlarımızın her zaman olduğu gibi bu beraberliğin en önemli parçası olarak durum ve sonuç ne olursa olsun takımlarının yanında olmasıdır" dedi.