İstanbul Bayburt spor Kulüp Başkanı Bünyamin Yazoğlu, İstanbul Bayburt sporun Bu yılki şampiyonluğuna dair Bayburt gündem gazetesi yazı işleri Müdürü Bayram Ağdağ'a açıklamalarda bulundu.

Yazoğlu Takımın Şampiyonluk maçında İstanbul Kağıthane Yahya kemal stadında Bayburtlu hemşerilerimizin stadı doldurması memnuniyet verici dedi. Hemşerilerimiz Maçın başından itibaren coşkulu tezahürat yapması ve başka ortamlarda bir araya  gelmeyen hemşerilerimizin bir arada olması bizleri ayrıca mutlu etti.

Gelecek yılki hedeflerin in’de Şampiyonluk olduğunu Süper amatör ve Bal Liginden sonra 3.Ligde Bayburt isminin futbol platformunda konuşulmasını sağlayacağız dedi.

Yazoğlu  Şampiyonluk kutlamasını yakın zamanda hemşerilerimizin katılımıyla nezih bir ortamda yapacağız dedi.

İstanbul Bayburt spor hakkında bilgi veren Başkan Yazoğlu,STK,larımızın ve Hemşerilerimizin maçlara göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.

Şampiyonluğa giden yoldaki başarı hikayesini röportajında paylaşan Yazoğlu,Bayburtlunun kazandığı başarı Bayburtun Başarısıdır.Şampiyonlukta Büyük emeği olan Şeref Yazaoğluna ,Futbolcularımdan ,Teknik Direktörüme,Malzemecimden,Antrenörlerimize,Bilhassa takımı destekteyen taraftar gurubumuza teşekkür ediyorum dedi.