Bayburt'un profesyonel lig hasretine son vermek adına BAL Liginde mücadele eden Bayburt Gurup Özel İdare Gençlik ve Spor bu amacına ulaşarak TFF Spor Toto 3.Ligine yükseldi.

HEDEFİMİZ 3. LİG VE DAHA YUKARISI

Hikmet Şentürk, " Biz Bayburt’un 3. Lig hayali özlem olmaktan çıkardık. Bunu Bayburt’umuz halkıyla birlik ve beraberlik içinde gerçekleştirdik.

Türkiye Futbol Liglerinde Profesyonel takımı bulunmayan İller içerisinde bulunan Bayburt’ta, 3 Lig hasretinin dindirilmesi için herkesin ve her kesimin 3 lig yolunda taşın altına elinin sokulması ve destek verilmesi ve "Şampiyon Bayburt" seslerinin Genç Osman Stadyumunu inleteceği günler için "Hep Destek Tam Destek" sloganıyla Taraftar Kart tanıtımının gerçekleştiği ve istenilen düzeyde desteğin sağlandığı bir gerçektir.

 Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk; hedefimiz kesinlikle 3 ligle sınırlı kalmayacak ve daha üst seviyelere çıkacağız, o amaçla beklenen ve özlenen transferleri yapmak adına sizlerin desteğini bekliyor ve “Kombine Kartı “ projemize “Ecügünden Cücüğüne “ destek bekliyoruz.

İRTİBAT:

0532 208 37 17

0533 410 75 69

0532 166 03 69