Ligin 15. haftasında İstanbul deplasmanında Anadolu  Üsküdar 1908 ile  zorlu lig maçına çıkacak  Bayburt Grup Özel hazırlıklarını dün Kartalspor Tesisleri’nde sürdürdü. Teknik Direktör Bahattin Güneş yönetiminde yaklaşık 2 saat suren antrenmanda futbolcuların bir hayli neşeli ve istekli olduğu göze çarptı.

-ÇOŞKUN- YUNUS OYNAYAMACAK

Bayburt Grup Özel İdare Spor Teknik Direktörü Bahattın Güneş, Silivrispor maçında gorduklerı sarı kartla cezalı duruma düşen stoper oyuncular Çoşkun ile Yunus Emre Eserdi’nın yarınki maçta takımdakı yerlerini alamayacağını belirterek, bu oyuncularımız yerine görev vereceğimiz futbolcularımızın ellerinden gelen en iyisini sahaya yansıtacaklarını söyledi.
Güneş, geçen hafta kendi sahalarında 3-0 mağlup ettikleri Silivrıspor maçında ortaya konulan futoldan memnun olduğunu belirterek, ‘ Bu maçtan sonra İzmir’de Altınorduspor ile Zıraat Türkıye kupası maçı oynadık.  Penaltıdan yediğimiz golle 1-0 yenilmemize rağmen rakibimizden  çok üstün bir futbol oyandık. Bu maçı geride bıraktık. Hedefimiz Anadolu Üsküdar  karşılaşmasında puan ve puanlar almaktır’ dedi.