Beylerbeyi 75. Yıl Stadyumu'nda saat 13.30'da başlayan maçı Hüseyin Altıntaş, Serkan Gülçer, Ahmet Yakarca üçlüsü yönetti. Hafta içi Ziraat Türkiye Kupası'nda Altınordu ile yaptığı maçtaki istekli futbolunun aksine pozisyon üretmekte zorlanan bir görüntü çizen temsilcimiz ilk yarının son dakikalarında golü kalesinde gördü.  44. dakikada Seyit Ali Akgül'ün kaydettiği golle ilk yarı Anadolu Üsküdar'ın 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı. 
Maçın 2. yarısında da ilk yarıdaki vasat futbolunu sergileyen temsilcimiz Kazım Şeker'in ceza sahası dışından kullandığı iki serbest vuruştan da gol çıkaramadı. Maçın son anlarında Ahmet Kaan Ergün'le yakaladığı net gol pozisyonundan da yararlanamayan temsilcimiz maçtan 1-0 mağlup yarıldı.


Coşku Gençosman'ı aratmadı... Meşhur 'boğaz manzaralı stat' sarı-siyahtı!

Öte yandan İstanbul'daki gurbetçilerin yoğun ilgi gösterdiği maça taraftar grupları da adeta çıkarma yaptı. Bayburtlu sporseverler Boğaz Köprüsü'nden İstanbul'un seyrettiği stadı renk cümbüşüne çevirdi. 

Forza Gadalar ve Kurukafalar taraftar gruplarının yanı sıra İstanbul'da yaşayan Bayburtlular'ın da büyük ilgi gösterdiği maçta temsilcimiz, 'boğaz manzaralı stat' olarak bilinen Beylerbeyi 75. Yıl Stadı'nda Gençosman Stadyumu'ndaki atmosferin bir benzerini yaşadı. 50'ya yakın Anadolu Üsküdar 1908 takımı seyircisinin izlediği maçta yaklaşık 2 bin Bayburtlu'nun 90 dakika boyunca desteğini alan temsilcimiz coşkuyu skora yansıtamadı.

15. Hafta sonunda alınan toplu sonuçlar ve puan durumu şöyle:

Anadolu Üsküdar 1908 - Bayburt Grup Özel İdare: 1-0    
Sakaryaspor - Etimesgut Belediyespor: 3-3             
Balçova Yaşamspor - Orhangazispor: 1-0    
Sandıklıspor - Beylerbeyi: 0-1         
Ayvalıkgücü Belediyespor - Kahramanmaraş BBSK: 0-1
Kayseri Şekerspor - İstanbul Güngörenspor: 2-0             
Silivrispor - Ankara Demirspor: 2-1         
BB Erzurumspor - Erzin Belediyespor: 1-3    
Etimesgut Belediyespor - Sandıklıspor: 0-1