Kartal Ak Parti İlçe Başkanı Temurhan Yıldız şunları söyledi.

        Ak parti teşkilatı adına ilçemize göstermiş olduğunuz teveccühünüzden coşkunuzdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Halka hizmet yolunda Türkiye'de yüzde 50 halk iradesine sahip olan Ak parti’ye olan teveccüh bizleri mutlu ediyor. Partimiz adına 2014 mahalli idareler yerel seçimlerinde merkez karar yönetim kurulumuzun aldığı karar doğrultusunda 1 ekim 1 kasım tarihleri arasında aday adaylıklarına  müracaat etme süresi  devam ediyor.

       Kartalda yerel yönetimlerde Halkımıza hizmet edecek Kartal Belediyesi'ni yönetecek yeni kadroları seçmek için 2014 yerel seçimlerine hazırlanıyoruz.Yıllarca Kartalda halkımıza hizmet etmiş olan Ünsal Kıraç’ın adaylık başvurusuna memnun olduklarını ifade ederek  katılanlara teşekkür etti.

   Ünsal Kıraç İlçeye gelen Ak Partililere ve hemşerilerimize hitaben yaptığı konuşmasında:  

 AK partiye gönül vermiş kıymetli arkadaşlarım,sözlerime başlamadan önce muazzez mübarek cuma gününde hepinize hoş geldiniz diyor ve en kalbi duygularımla selamlıyorum. Sevgili dostlar bildiğiniz gibi mart 2014 ‘te ülkemizde yerel seçimler var.1967 yılında Kartalla tanıştım ve memur olmama rağmen siyasette bu davaya hizmet ettim.Kartal’a uzun yıllar hizmet etmiş bir kardeşiniz olarak bu dönem tecrübelerimi Kartal’a hizmet etmek için bu kutlu yola çıktım.

20 YILLIK TECRÜBEMİ KARTAL HALKININ HİZMETİNE SUNMAK İSTİYORUM

Ünsal Kıraç ,20 yıldır Belediye Başkanlığı yaptığını ve artık tecrübelerini taçlandırmak için Belediye Başkanlığına aday olduğunu belirterek Partimin beni uygun görmemesi halinde çalışmaya devam edeceğim diyerek,Ak Parti bayrağını Kartalın merkezine dikeceklerini belirtti.Salondaki Akpartililere ve hemşerilerimize seslenerek daha önceki yol kazasını telafi etmemiz için çok çalışmamız gerekiyor dedi.

ŞU ANDA BELEDİYE ÖRGÜT EVİ GİBİ ÇALIŞIYOR

Şu anda Belediye personelenin Belediyeye girmekten imtina ettiğini ,Belediyenin örgüt evi gibi çalıştığını belirterek,Kartalda yaşayan insanımızın Ak Partili yetkililerden beklentisinin artık Belediye yönetimine Ak parti kadrolarının gelmesini istediklerini söyledi.Ünsal Kıraç Konuşmasının sonunda katılımcılara teşekkür ederek toplantıyı sona erdirdi.