Bayburt Üniversitesi kampüsü önüne stant açan Bayburt Ak Parti Bayburt Gençlik Kolları, öğrencileri karşılayarak yardımcı oluyor. Bayburt’a yeni gelen öğrencileri şehir hakkında bilgilendiren Ak Gençler, öğrencilerin sorduğu sorulara,yurtla alakalı problemlere içtenlikle cevap vererek, Bayburt’a yabancılık çekmemeleri için ellerinden geleni yapıyor.

"Üniversitene HOŞGELDİN Kardeşim" sloganı adı altında AK Parti İl Gençlik Kolları tarafından geleneksel olarak organize edilen ve AK Parti Üniversite teşkilatı tarafından gerçekleştirilen öğrenci karşılamaları bu yılda sıcak görüntülere sahne oldu. AK Parti Bayburt İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kaymak yapılan karşılama çalışması ile olarak açıklamalarda bulundu.

MİSAFİRPERVERLİĞİMİZİ GÖSTERECEĞİZ

Öğrencilere hayırlı olsun dileklerinde bulunan Kaymak , “Öğrenci kardeşlerimizin ailelerinin gözü arkalarında kalmasın.Bayburt’un ve Bayburtlunun misafirperverliğini en ince noktasına kadar kıymetli öğrenci kardeşlerimize hissettirebilmek adına teşkilatımız her türlü çalışmayı organize etmektedir. Üniversitemizi kazanan tüm kardeşlerime şimdiden hayırlı olsun diyorum.