Namusumuz olan Türk İslam davasını , haysiyetli bir şekilde son nefesimize kadar muhafaza ederek , Allah'ın huzuruna ve şehitlerimizin karşısına;alnı ak, başı dik birşekilde çıkmak çabası bizim için rütbelerin en büyüğüdür .
Yarım asırlık geçmişiyle kutlu bir mücadelenin içinden süzülüp gelen bu davayaı hiçbir ihanet zayıf düşürememiş , engelleyememiştir .
Bilakis, saflarımız daha da sıklaşmış , birlikten irilik ve dirilik hasıl olmuştur . Bizler bu yola çıkarken ''uzun ve çetin'' olduğunu biliyorduk . Her türlü zorluğun,çilenin,''menfaat tekliflerinin'' karşımızas çıkacağının farkındaydık ; ancak , başı yalnız Allah'ın huzurunda eğilenlerin dünyalık hiçbir nimete eyvallahı olmayacaktır!
Biz''emrolunduğu gibi dosdoğru'' istikamet üzere bu şerefli yolu yürümeye devam edeceğiz . Bu yolda en büyük güvencemiz Elif duruşlu, bozkurt bakışlı yiğit ülküdaşlarımızdır . Bu yolda en büyük güç kaynağımız ise imanımız ve davamıza olan sarsılmaz sadakatimizdir.
Varlığını Türk-İslam Davasına vakefeden , Milliyetçi-Ülkücü Hareketi her platformda dosdoğru ve dimdik bir şekilde , şerefle temsil eden Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey'in hayırlı evlatları olarak;yayından gerilmiş bir ok gibi hedefe saplanmak üzere hazır ve nazır olarak emrindeyiz.
Ülkücü hareket bugünlere kolay gelmemiştir . Halka halka büyüyen şehitler kervanımız , hücre hücre dirilen çilekeş ülküdaşlarımız buna şahittir . Ağzı dualı analarımızın,gönlü bereketli babalarımızın niyazları yanımızdadır . İdam sehpalarını,tabutlukları,cezaevlerini tek tek aşarak ülkümüzün sancağını kaldıran , inandığı davadan asla ''dönmeyen'' cennetmekan Başbuğumu'un ilke ve görüşleri yolumuzu aydınlatmaya devam etmektedir .
Allah'tan başkasından korkmayan bir hareketi ihanet yıldıramaz . Hiçbir zulüm karşısında eğilmeyen bir hareket , küçük menfaat adamlarına asla aldırmaz !
Biz Başbuğ'un yolundayız,liderimizin emrindeyiz yolu şaşanlar düşünsün !