Bayburt Ak Parti İl Teşkilatı Aydıntepe Ak Parti Belediye Başkan Adayını Aydıntepe’de Açıkladı. Başkan adayı Şükrü Yayan, Aydıntepe'de ak belediyecilik için yarışacak.

Ak Parti İl Başkanı Hakan Kobal, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Fatih Eraslan, Ak Parti Aydıntepe İl Encümen Üyesi Ahmet Aslan, Ak Parti Aydıntepe Belediye Başkan Adayı Şükrü Yayan, Ak Parti İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Yöneticileriyle Aydıntepe İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinin Katıldığı bir toplantı gerçekleştirildi.

Ak Parti İl Başkanı Hakan Kobal toplantıda yaptığı açıklamada , " 2014 yerel seçimlerinde Aydıntepe ilçemizde ak belediyecilik inşallah devam edecek. Ülkemiz açısından 30 Mart 2014 yerel seçimleri çok önemli bir konuma gelmiştir. 2014 yerel seçimlerinde Bayburt merkez ilçeleri ve beldeleri ile halkımızın desteğini alarak ak belediyeciliğin yapmış olduğu ve yapacağı hizmetlerle Bayburt ‘ u bütün olarak belediyecilik hizmetleriyle buluşturmaya devam edeceğiz.  Biz Aydıntepe ilçemizde mevcut belediye başkanımız Orhan Eraslan’a Aydıntepe ilçemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Genel merkezimiz kısa bir süre önce partimizin adayı olarak Şükrü Yayan kardeşimizi açıklamıştır. İnşallah Şükrü Yayan kardeşimiz 2014 yerel seçimlerimde ak belediyeciliğimizi Aydıntepe ilçemizde seçimleri kazanarak devam ettirecektir. Ben aday adaylığı sürecinde parti içi yarışta diğer aday adaylarımıza teşekkür ediyorum. Şükrü Yayan kardeşimizi Aydıntepe belediye başkan adaylığının önce kendisine sonra Aydıntepe’mize ve partimize hayırlı olmasını diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun."dedi.

Ak Parti Aydıntepe belediye başkan adayı Şükrü Yayan ise yaptığı konuşmada öncelikle Ak Parti il başkanı ve yönetim kurullarına teşekkür etti. Yayan, "Bu akşam bu birlik ve beraberliğimizle Aydıntepe’de ak belediyeciliği devam ettireceğiz. Ben mevcut belediye başkanımız Orhan Eraslan ‘ a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum . Başkanımızın yürüttüğü projelere devam ederek biz de projeler ekleyerek hizmetlerimize devam edeceğiz. İnşallah 2014 yerel seçimleri Aydıntepe ilçemizde ak belediyeciliğimiz halkımızın desteğiyle devam edecek."