Erenli köy halkı ile bayramlaşan Milletvekili Özbek, köyde incelemeler yaptı. Köy içinin parke döşenmesinin köye ayrı bir hava kattığını belirten Milletvekili Özbek,"Bugün burada gördüğümüz hizmet, ileriki günlerde yapacağımız köy içi düzenlemeler için örnek olacaktır."dedi.

Erenli köyündeki çocuklarla ilgilenen Milletvekili Özbek, çocuklara çeşitli hediyeler verdi ve bayramların mutluluğun çocukların gözlerinde parıldadığını bu mutluluğunu paylaşmaktan dolayı da mutlu olduğunu kaydetti.

Ardından Bayburt Merkeze bağlı Masat köyüne geçen Milletvekili Özbek’e Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat da eşlik etti.

Masat köyündeki köy içi düzenlemelerini inceleyen Milletvekili Özbek,"10 yıl öncesine bakıldığında köylerimiz çamurdan geçilmezken bugün geldiğimiz nokta ve köylerimizdeki parke düzenlemeleri hükümetimizin ilimize verdiği önemi açıkça göstermektedir.  Gerek il başkanlığım döneminde gerek benden önceki dönemde ve milletvekili olduğum bugün Bayburt’un hak ettiği yatırımları aldığını görüyoruz. Erenli ve Masat köyünde gördüğümüz gibi köy yatırımları bütün köylerimizde uygulamaya geçecektir"açıklamasını yaptı.