AKP Hükümetinin açılım saçması fikirleri, terörist başına gösterdiği iyi niyet ve toleransların sonucunda Terör Örgütü ve uzantılarının önlenemez şımarıklığı sonucunda bu hunhar saldırı meydana gelmiştir.
Hareketimizin Lideri Dr. Devlet Bahçeli saldırıyla ilgili olarak ,”Teessürümüz ne kadar fazla olsa da, kayıplarımız ne denli ciğerimizi dağlasa da, tahriklere aldanmayacak, kışkırtmalara kapılmayacağız ”diyerek Tüm Ülkücülere sükuneti ve sabretmeyi emretmiştir.
Çapulcular Ülkücüleri kanlı davet mektupları ile sokağ
a çağırmaktadır. Bu hain olayların bir an önce çözülerek yolsuzluklarını kapatmakla meşgul Büyük Türk Milleti adına görev yapan Emniyet mensuplarını, Savcıları, Hakimleri yerlerinden yurtlarından ederek görev yapmalarına engel olan haklının hukuku yerine güçlünün hukukunu tesis etmeye çalışan hükümetten beklentimiz GERÇEK GÖREVİ OLAN BU HUNHARCA TERTİPLENEN OLAYIN FAİLLERİNİ, ARKASINDA KİMLER OLDUĞUNU BİR AN ÖNCE BULUP ADALETE TESLİM ETMESİNİ BEKLİYORUZ. Hükümetin asıl görevi bu olmalıdır. Bunu da bütün ülkücüler ve Türk halkı olarak bekliyoruz.

On iki yıllık AKP hükümetinde; Büyük Türk Milletinin bin yıllık değerleriyle oynanmakta vatan toprakları eşkıyalara karşılıksız teslim edilmekte ve maalesef milletimin alın teri ve helal kazancı ile ödediği vergiler haram yollarla yandaşların evlerinde ayakkabı kutularında saklanmaktadır.

Ülkemizi adil yöneteceğiz diye yola çıkan hükümet adaleti de kendi tekeline almaktadır. Ülkede adil yargılama hakkı ne yazık ki bugün yoktur.

Anayasa ihlal edilmekte, Devlet Bankaları, Devletin Kurumları, Belediyeler yandaşların ve yolsuzların cirit attığı yerler haline gelmiş ve talan edilmektedir.

Hükümet kolay yolu bulmuş ve çözemediği, üstesinden gelemediği her olayı dış güçlerin oyunu olarak millete sunmaya yutturmaya çalışmaktadır.

Sayın Başbakan o dış güçler değil mi seni Ortadoğu da BOP başkanı ilan eden, peki o gün neden bu dış güçlerin bir oyunudur diye düşünmedin ve bebek katilini muhatap kabul ettin ?

Barzani Türkiye’ye kedimi bile vermem derken sen Barzani’ye Türkiye seninle gurur duyuyor diye slogan attırıp kongrende şeref konuğu olarak yer verdiğinde bununda dış güçlerin bir oyunu olduğunu neden söylemedin?

Kıbrıs’ı Rumlara peşkeş çekerken, Merhum Rauf Denktaş’ın gözünün açık gitmesine sebep olan o referandumu yaptırırken bunun dış güçlerin bir oyunu olduğunu neden söylemedin? Şimdi Kıbrıs’ta ne değişti?

Avrupa birliğine gireceğiz diye zinayı suç olmaktan çıkarırken bununda dış güçlerin bir oyunu olarak milli ve manevi değerlerimize saldırısı olduğunu neden söylemedin?

Türklüğe hakaretin suç olmaktan çıkarılmasının Türklük şerefine saldırı amacı için yapıldığını ve bunun dış güçlerin bir oyunu olduğunu neden söylemedin?

Andımızın okunmasının okullarımızdan kaldırırken bunun dış güçlerin bir oyunu olduğunu ve asıl maksadının Türklük şuurunun ortadan kaldırılmak olduğunu neden söylenmedin?

Suriye’de iç savaşta taraf olurken bunun dış güçlerin bir oyunu olarak Türkiye’nin bütünlüğünü ortadan kaldırmak amacıyla dış güçler tarafından bizim kullanıldığımızı neden fark etmedin? Neden?

Hükümetin dış güçlerin hain emellerine ne kadar hizmet ettiğini saymakla bitiremiyoruz ancak; 

Bütün bu anlattıklarımdan şu sonuç çıkmaktadır. AKP hükümeti ve Sayın Başbakan ne yazık ki dış güçlerin maşası haline gelmiştir. Hükümet meşruiyetini kaybetmiştir. Hükümetin dış güçlerin oyunundan bahsetme hakkı yoktur.

Çünkü Sayın Başbakan ile dış güçler ne yazık ki aynı takımın oyuncuları olarak sahada bulunmaktadır. 

Ülkemizde bugün ulusal basın ve medya yapılan baskılarla tamamen hükümetin güdümüne girmiştir. Para piyasaları ve ekonomi yerle bir olmuş, dövizdeki önlenemeyen yükselişten kaynaklı devalüasyondan kimse bahsetmemektedir.

Akaryakıta, elektriğe hergün zam gelmekte ancak kimse bunlardan bahsetmemektedir. Ülkemizde korku imparatorluğu hakimdir.

 

Değerli Basın Mensupları ve Aziz Türk Milleti;

Herkes şunu bilsin ki bu hükümetin uzun ömrü kalmamıştır. Bu talanın, yağmanın sonu gelmiştir.

Yerel seçimler bu hükümeti ve PKKnın biletinin kesileceği seçimlerdir.

Değerli Hemşerilerim;

Eğer bütün bu yapılanları hoş görüyor, bebek katili Abdullah Öcalan’ın affedilmesini istiyorsanız.

Eğer alın terinizi ayakkabı kutularında birilerinin utanmadan çalmasına izin veriyorsanız,

 

Eğer Adalet ve hakkaniyetle görev yapan emniyet mensuplarına, savcılara, hakimlere, bürokratlara yapılan zulümleri hoş görüyorsanız,

 

Eğer haklının hukuku yerine güçlünün hukukunun gelmesini istiyorsanız;                                          

Eğer milli kimliğimizi yoksayarak Türk yoktur saçmasına inanıyorsanız

AKPye OY verin

Yok bütün bunlara artık sabrımız kalmadı diyorsanız

AKP VE ONUN YANDAŞLARINA SANDIKTA YOL VERİN

Saygılarımla,MHP MYK ÜYESİ BEKİR KASAP