BU SEÇİMİ BİR İSTİKLAL SAVAŞI GİBİ GÖRÜYORUZ

Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, ziyaretlerden sonra yaptığı açıklamada 30 Mart 2014 yerel seçimleri nedeniyle Türkiye Büyük Millet Meclisi çalışmalarına ara verdiğini belirterek, " 30 Mart 2014 yerel seçimleri için ben milletvekili olarak belediye başkan adaylarımız, belediye meclis adaylarımız, il genel meclis adaylarımız tüm Ak Parti teşkilatlarımız olarak Bayburt’ta kapı kapı, cadde cadde, mahalle mahalle, köy köy, belde belde tüm Bayburt genelinde Ak Belediyeciliğin devam etmesi için ve il genel meclisindeki oylarımızın yükselmesi için seçim çalışmalarımıza hız verdik.  30 Mart 2014 yerel seçimleri ülkemiz ve memleketimiz için önemli bir noktaya gelmiştir. Başbakanımızın dediği gibi bu seçimi istiklal savaşı gibi görüyoruz. Bu gün geldiğimiz durumda geçmiş dönemlerden daha önemli iftiralar var. Bir çok asılsız suçlamalarla karşı karşıyayız. Türkiye çok hassas bir dönemden geçiyor. Türkiye’miz için, AK Parti için, 30 Mart mahalli seçimleri çok önemlidir. "dedi.

BUGÜN DÜNYA SİYASETİNE YÖN VEREN BİR TÜRKİYE VAR

30 Mart 2014 Pazar günü tüm Türkiye olarak dünyaya hizmet etmek için Ak Parti’nin yeniden işbaşında olacağını kaydeden Milletvekili Özbek, " 2002 öncesi Türkiye ile bugünkü Türkiye’nin hangi noktada olduğu açıkça görülmektedir. 2002 öncesinde memur maaşlarını bile ödeyemeyen bir Türkiye var iken bugün dünya siyasetine yön veren bir Türkiye var. Bugün Türkiye’ye baktığımız zaman milletin iradesinin ne kadar güçlü ve önemli olduğu net bir şekilde görünmektedir. Ak Parti olarak üç genel seçim, 2 yerel seçim, 2 refarandum ve bu 3. Yerel seçim olmak üzere sandıktan hep güçlenerek çıkmış bir Ak Parti teşkilatlanma yapımız var. 12 yılda hükümetimize ve milletimizin iradesine karşı darbeler yapılmak istenmiş ancak bunlar hep başarısız olmuştur. Son yaşadığımız Gezi olayları ve 17 Aralık süreci hükümetimize ve milletimizin iradesine vurulmak istenen son darbe girişimiydi; ama şükürler olsun ki Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan dimdik ayakta durarak milletimizin de gücünü arkasına alarak bir dünya devleti olduğumuzu herkese göstermiştir."diye konuştu.

DAİMA MİLLET DAİMA HİZMET

30 Mart 2014 yerel seçimlerinin Türkiye için bir milat olduğunu kaydeden Milletvekili Özbek, "Seçimlere az bir zaman kala 24 saat çalışarak Bayburt yerelinde, ilçe ve beldelerinde Ak Belediyeciliğin devam etmesi için hizmetlerimizin ve projelerimizin artarak sürmesi için tüm çalışmalarımız hızla devam edecek. Bayburt 12 yılda aldığı büyük yatırımlarla cumhuriyet tarihinde en fazla yatırımın yapıldığı bir süreç yaşamıştır. Halkımızın karşına çıktığımız zaman yaptığımız hizmetleri anlatarak halkımızın daha fazla hizmet alabilmesi için desteklerini ve dualarını bizden esirgememelerini istiyoruz. Güçlü bir hükümet ve güçlü bir belediyeciliğin hangi tür hizmetleri Bayburt’a kazandırdığı ortadadır. Bugün Bayburt’ta % 98 doğalgaz kullanımı bu hükümetin ve bu belediyenin eseridir. Bugün Bayburt doğu ve Karadeniz’i iki önemli tünelle birbirine bağlayacaksa bu Recep Tayyip Erdoğan Türkiye’sinin eseridir. Bugün başörtülü hanımefendi kardeşlerim başörtü özgürlüğüne kavuştu ise bu, bu hükümetin gücünün ve bu milletin eseridir. Bugün yıllar önce hayalini kurduğumuz üniversite Bayburt’a ekonomik olarak önemli bir katkı sağlamış ve hareketlilik getirmiş ise yapmış olduğumuz hizmetler, yapacağımız hizmetlere teminattır. Sayamadığımız daha nice hizmetlerimiz halkımıza gururla anlattığımız hizmetlerdir. 30 Mart yerel seçimlerinde Ak Belediyeciliğin devam etmesi için halkımızın her zamankinden fazla desteğine ihtiyacımız var.  ‘Daima Millet Daima Hizmet’ parolası ile çıktığımız bu yolda halkımızın desteğini alarak 30 mart sonrası için hizmetlerimizi durmaksızın sürdüreceğiz."açıklamasını yaptı.