Hafta sonunu Bayburt’ta geçiren Milletvekili Özbek, Mart’ın son haftasını da dolu dolu geçirdi.

Fırsat buldukça Ankara’dan Bayburt’a gelen Milletvekili Özbek, her kesimle buluşmak ve her çalışmayı ve girişimi yakından izlemek için büyük gayret gösteriyor.

Milletvekili Özbek Bayburt’taki Pazar günkü ilk programını Ak Parti İl Başkanı Yusuf Elçi, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Kılıç, Ak Parti Ünaktif Başkanı Fatih Eraslan ve Ünaktif bayan yöneticileriyle Ak Parti il teşkilatında bir toplantı gerçekleştirdi.

Buradaki toplantısında üniversitenin Bayburt’un gelişiminde en önemli faktörlerden biri olduğunu belirterek buraya gelen bütün öğrenciler için özellikle bayan öğrenciler için Türkiye’nin en güvenilir bir üniversite olduğunu söyledi. Kısa bir süre önce vefat eden önceki rektör Prof.Budak’a rahmetle anan Milletvekili Özbek, önceki rektörün kalan projelerinin kaldığı yerden devam edeceğini ve üniversitenin hızla gelişmesi için yeni Rektör Prof.Dr. Selçuk Coşkun’un çalışmalarını hızla devam ettirdiğini ifade etti. Öğrencilerin sorularını da cevaplandıran Milletvekili Özbek, onlara başarılar diledi ve Teknik Forum derneğine geçti.

Ak Parti İl Başkanı Elçi, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Daştan ve il yönetim kurulu üyeleriyle beraber Teknik Forum’a ziyaret eden Milletvekili Özbek, Teknik Forum Derneği Başkanı Kadir Yılmaz ve yönetimi kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Buradaki toplantının ardından bir açıklama yapan Milletvekili Özbek, STK ziyaretlerinin sürdüğünü hatırlatarak, " Bizim için tüm STK’ların görüşleri çok önemlidir. Biz başarının istişare ile geleceğine inanıyoruz. Ben Bayburt Milletvekili olarak TBMM’de tek vekil olmama rağmen STK’lardan aldığımı güçle memleketimizin gelişmesini hep beraber sağlayacağımız kanaatindeyim. Teknik Forum derneğinin çalışmalarını yakından takip ediyorum, bu şekilde çalışmalarının devam etmesini tavsiye ediyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum."

Daha sonra esnaf ve vatandaşlarla akşamın karanlık saatlerine kadar sohbet eden Milletvekili Özbek, baharın Bayburt’ta bir başka güzellikte yaşandığını vurgulayarak, " Baharın gelmesiyle birlikte çay bahçelerindeki doluluğun artması, Çoruh kenarında insanların çay içmesi, esnafımızın işlerinin yavaş yavaş açılmaya başlaması esnafımız için beklenen bereketli günlerin habercisi olmasını temmeni ediyorum. Vatandaşımızla sohbet ederken Bayburt’un sıcak ve samimi insanının şahsıma verdiği enerjiden büyük bir mutluluk duyuyorum. Bu enerjiyle TBMM’deki çalışmalarda yorulmak nedir bilmiyorum. Tüm vatandaşlarıma teşekkür ediyorum. Bayburt’un gelişmesini hep birlikte başaracağız."diye konuştu.

Milletvekili Özbek, son olarak Çağrı FM’i de ziyaret ederek radyo stüdyosunu inceledi ve çalışanlara başarılar diledi.