Bayburt Milletvekili Özbek ve beraberindeki heyet, SGK İl Müdürü Bilal Başer tarafından karşılandı. SGK İl Müdürü Başer 'in makamına geçen Milletvekili Özbek ve beraberindeki heyet, bir süre karşılıklı sohbet ettikten sonra tüm kurum personeli ile görüşmelerde bulundu.

Yapımı devam eden SGK binasını da ziyaret edip incelemelerde bulunan Milletvekili Özbek yaptığı açıklamada Bayburt’ta hizmetlerde potansiyel hizmet gücü olan iki kurumu ziyaret ettiğini belirterek kurum gezilerine ara vermeden devam edeceğini kaydetti.

Vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek adına kurum gezilerini sıklaştırdığını belirten Özbek,  “ Özellikle İşkur’u ziyaretimizde yatırımcı firmalarımız iş yönünden, istihdam yönünden nasıl desteklenebilir? Firmalarımıza işçi bulma konusunda nasıl fayda sağlarız? Yapacağımız projelerde proje bitiminden sonra kalifiye eleman yetiştirebilmiş miyiz? Gibi sorular etrafında görüş alışverişinde bulunduk. TYO projeleri hakkında bilgi aldık. SGK kurumu ziyaretinde ise inşaatı devam eden yeni binada incelemelerde bulunduk. İlimizdeki bazı binaların fiziki yapıları hizmete uygun olmadığı için, hizmete karşılık veremediği için zaman içinde değişim ihtiyacı oluyor. Yeni SGK binası ile hizmete verimin artacağını düşünüyorum. Fiziki yapılarda görsellik ve sağlamlıkta önemli. Yeni binamız bu çerçevede inşa ediliyor. İlimize hayırlı olmasını diliyorum.”dedi

Bayburt SGK İl Müdürü Bilal Başer ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, SGK'nın hizmetlerinden bahsederek yeni yapılmakta olan hizmet binasına en kısa sürede taşınarak vatandaşlara daha iyi ortamlarda hizmet verileceğini belirtti.