Ak Parti İl Başkanı Hakan Kobal, Bayburt Ak Parti Belediye Başkan Adayı Mete Memiş, belediye meclis üyeleri ve il genel meclis üyeleri ile birlikte Şingah mahalle odasında mahalleli ile buluşan Milletvekili Özbek burada mahalle sakinlerini dinledi.

Bayburt Ak Parti Belediye Başkan Adayı Mete Memiş’in projelerini anlatmasının ardından mahalle sakinlerine hitap eden Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, “Mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum. Bugün Demirözü ilçesindeki çalışmalarımızdan sonra sizlerle beraberiz. Demirözü’nde coşkulu bir gün geçirdik. Bu akşamda Şingah mahallemizde coşkulu bir akşam yaşıyoruz. Ben her gittiğim yerde söylüyorum. Türkiye birlik ve beraberlik yönünden her geçen gün daha da güçleniyor. Bir an önce seçim gününün gelmesini bekliyor. Türkiye üzerinde oynanan oyunlara cevap vermek istiyor. Bayburt'umuz da gerekli cevabı vermek için 30 Mart'ı bekliyor.”dedi.

Bayburt’un kendine yakışır, sakin, olayların olmadığı şehir kültürünün hissedildiği bir seçim süreci yaşadığını kaydeden Milletvekili Özbek, “Bizim ‘şeher’ kültürümüzün de gelişmiş olmasından dolayı örnek bir seçim süreci yaşadığımız görülmektedir. Malum biz Milliyetçi Hareket Partisi ile aynı binada duruyoruz. Bu bizim için farklılıkların birlikteliği ve uyumu adına önemli bir göstergedir. 30 Mart yerel seçimleri ülkemiz için de örnek bir seçim teşkil edecektir. 30 Mart yerel seçimleri ülkemiz üzerinde oynanan oyunları akamete uğratacaktır. 2023 hedeflerini açıklamış bir ülkenin daha da ileriye gitmesi engellenemeyecektir.”diye konuştu.

Türkiye’nin rüyaları, hayalleri gerçeğe dönüştürmek isteyen Ak Parti hükümeti olduğunu belirten Milletvekili Özbek, “  Başörtünün ülke genelindeki serbestliği, ilimizde ise Kop tüneli, Araklı tüneli, Bayburt Üniversitesi, doğalgaz, Kadın Doğum Hastanesi, Ağız ve Dış Sağlığı Hastanesi, Demirözü Barajı, 8,5 milyon ağaç dikim projesi, göletler, Yeşil Yol projesi, eğitimde reform, sağlıkta reform, sosyal devlet anlayışının tam olarak işlenmesi bunu göstermektedir. Biz bunları yaparken birileri çıkıyor bu ülkeye 17 Aralık sürecini yaşatıyor. Biz Bayburt olarak 30 Mart 2014 sabahı bu seçim çalışmalarında görmüş olduğumuz coşkuyla sandıktan bir şey söyleyeceğiz. Biz Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasındayız. Biz hizmetlerimizin daha fazlasını almaya devam edeceğiz. Biz dünyanın 1. Ekonomi ülkesi olacağız. Biz Şingah olarak, Bayburt’ta Ak Belediyecilik’in devam etmesi için tüm desteğimizi sandıkta vereceğiz. Ak Türkiye’nin devamı için tüm dünyaya bir ve beraber olduğumuzu göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

Mahalle sakinleri ise ziyaret anısına Milletvekili Özbek’e çiçek takdim etti.