Ak Parti il teşkilatında yapılan toplantının açılış konuşmasını Ak Parti İl Başkanı Hakan Kobal yaptı.

Soma’da meydana gelen elim maden faciasından dolayı üzüntülerini dile getiren Kobal, hayatını kaybeden madencilere Allah’tan rahmet, yakınlarına ise sabır diledi.

ÜLKE OLARAK YASTAYIZ

Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek ise Soma’daki faciadan çok üzüntülü olduğunu belirterek, “ Hayat devam ettiği müddetçe insanoğlunun ne zaman, nerede başına ne geleceği belli değil. Bugün ülke olarak yastayız. Elim kaza sonucunda hayatını kaybeden vatandaşlarımızın mekânları cennet olsun, ruhları şad olsun. Ailelerinin ve milletimizin başı sağ olsun. Allah ülkemize böyle kazaları ve olayları bir daha yaşatmasın. Allah birliğimizi ve bütünlüğümüzü bozmasın ”dedi.

AYDINTEPE’DE AK BELEDİYECİLİĞİN DEVAMINI SAĞLAYACAĞIZ

TBMM’nin çalışmalarından ara buldukça Bayburt’a gelerek çalışmalarını devam ettirdiğini belirten Milletvekili Özbek, “ Bu seçimden sonraki ilk istişare toplantımız. 1 Haziran 2014 tarihinde Aydıntepe ilçemizde tekrarlanacak olan yerel seçimimiz var. Teşkilat olarak Aydıntepe seçimlerine hazırlanacağız. Ak Belediyeciliğin Aydıntepe’de devam etmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Halkımızın desteğini alarak Ak Belediyeciliğin Aydıntepe’de devamını sağlayacağız. "diye konuştu.