Ak Parti Belde Teşkilat Başkanı Bünyamin Cengiz’in açılış konuşmasını yaptığı toplantıda Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek’i ve teşkilat yöneticilerini selamlayan bir konuşma yaptı.

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şadi Terzi ise 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Arpalı Beldesinde ‘Ak Belediyecilik’ in yeniden başlayacağını belirterek, " Yarım kalan projelerimiz devam edecek. Arpalı Beldesi bizimle tekrar hizmete kavuşacak."dedi.

AK BELEDİYECİLİK ARPALI İLE TEKRAR BULUŞACAK

Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek ise yaptığı konuşmada Arpalı Beldesinde yaşayan 7’den 70’e herkese teşekkürlerini ileterek," Arpalı’daki yoğun ilgiden dolayı çok memnun oldum. Bugün Arpalı beldemizde önce teşkilat toplantısı yaptık. Ardından da esnaf ziyaretlerinde bulunduk. Arpalı beldemizde yaşayan vatandaşlarımızı dinledik. Arpalı beldemizin daha iyi hizmetler alması için çalışmalar yapacağız. 2009’da kaybettiğimiz belediyeyi 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde bu salondaki coşkuya bakarak ‘Ak Belediyecilik’ döneminin Arpalı ile tekrar buluşacağına inanıyorum. Bugün Arpalı belde teşkilatımızda bu birlik, beraberlik ve bütünlüğü hiçbir güç bozamayacaktır. Bu birlik ve beraberlik milletin gücüdür."dedi.

 

BELEDİYE HİZMETLERİMİZE KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM ETMEK İSTİYORUZ.

Gezi olaylarına da değinen Milletvekili Özbek, " 17 Aralık Operasyonu ve faiz artırımının Türkiye ekonomisine toplam maliyeti 167,9 milyar liradır. Eğer hükümetimize yönelik o darbeler olmasaydı bu ekonomik zarar hizmetlerimize yansıyacaktı. Allah’a hamdolsun ki bu milletin gücünü arkasına alan ve dimdik ayakta duran bir liderimiz var. 30 Mart 2014 Pazar günü Arpalı Beldesinde bu millet 17 Aralık sürecinin ve Gezi alaylarının hesabını sandıkta soracaktır. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Türkiye büyüdükçe Bayburt büyüyecek, Bayburt büyüdükçe Arpalı büyüyecektir. 2 bin öncesi Arpalı çok farklıydı şimdiki Arpalı ise çok farklı. Arpalı’ya hem hükümet olarak hem de ak belediyecilik döneminde yaptığımız hizmetler ortadadır. Biz kaybettiğimiz 2009 seçimlerindeki belediyemizi 2014 yerel seçimlerinde sizin desteklerinizle tekrar geri alarak belediye hizmetlerimize kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz. Rabbim bu salondaki birlik ve bütünlüğümüzü bozmasın. Hepinize çok teşekkür ediyor ve sizleri Allah’a emanet ediyorum."diye konuştu.

Milletvekili Özbek, daha sonra esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla sohbet etti ve Arpalı’dan ayrıldı.