Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanlığı Kongresi’nde il başkanlığına aday olduğunu açıklayan MHP eski İl Genel Meclisi Üyesi  Süleyman Burç, “Partime hizmet etmek için 23 Ocak’ta yapılacak olan seçimlerde adayım” dedi.

Geçmişte Bayburt Ülkü Ocakları Başkanlığını da yürüten Süleyman  Burç, “Bayburt'a yıllarca bir eğitimci olarak hizmet ettim. Ömrüm boyunca Türk İslam Ülküsü Kutlu davasının tüm kademelerinde hizmet etmeye çalıştım. Şimdi partimizi Bayburt ve ülke genelinde iktidara taşıyacak kadroların oluşmasına hizmet etmek için il başkanlığına adayım” dedi.

Bugüne kadar MHP ve ülkücü kadroların maddi manevi her zaman emrinde olduğunu kaydeden Burç, “Ben MHP’yi Bayburt’un birinci partisi yapmak için adayım. Tüm kademelerimiz le birlikte bunu sağlayacağımıza inanıyorum. Çalışkan ve partimize hizmet etmeyi şeref bilen arkadaşlarımızdan yönetimimizi şekillendirmiş bulunuyoruz. Şu anda çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah ülkemiz, milletimiz ve partimiz için hayırlısı ne ise öyle sonuçlanır” dedi

Bayburt Milliyetçi Hareket Partisinde il başkanlığı yarışında Mimar Cüneyt Keskin aday olduğunu açıkladı.

23 ocak 2015 tarihinde yapılacak olan il başkanlığı seçimi öncesi adaylık yarışının heyecan kazandığı Bayburt’ta, kısa bir süre önce adaylığını açıklayan Süleyman Burç’tan sonra, Mimar  Cüneyt Keskin’de aday olduğunu açıkladı.

Partide her kesimi kucaklayacak bir yönetim oluşturacağını açıklayan  Keskin,

“Parti olarak birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu zamanda bu misyonu sağlayacak bir oluşumu başlatmak küskünleri barıştırarak, kimseyi ötekileştirmeden aynı ideal ve düşünceleri taşıyan insanları üç hilal altında toplayarak başarılı olmak adına aday oldum” dedi.