Toplantıya MHP MYK üyesi Bekir KASAP, Bayburt Belediye Başkan Adayı İdris AYDIN, İl Başkanı Suat DOĞAN, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin YILDIRIM, Belediye meclis üyeleri İl ve İlçe yöneticileri katıldı.

 Partililerin yoğun ilgi gösterdiği aday tanıtım toplantısın da açılış konuşmasını MHP Aydıntepe ilçe başkanı Sinan BİRGÜL yaptı.

 BİRGÜL-Milliyetçi Hareket Partisi olarak Aydıntepe Belediye Başkanlığını kazanmak için gerekli alt yapı çalışmalarını tamamladıklarını belirterek, her kesimden yoğun ilgi ve teveccüh gösterilen güçlü bir adayla seçimlere gireceklerini ve ALLAHIN izniyle bu seçimleri kazanacaklarını söyledi.

Belediye Başkan adayı Haşim ŞENTÜRK’E parti rozetini takan MYK üyesi Bekir kasap; Haşim ŞENTÜRKÜN MHP ye katılımlarında şeref duyduklarını ve partiye güç kattığını ifade ederek. Bu rozeti 30 Mart akşamına kadar şanla şerefle taşıyacağınıza yürekten inanıyorum 31 Mart sabahı ALLAHIN izniyle belediye başkanlığını kazandığımızda parti rozetini çıkararak partili ya da partisiz MHP ye oy veren ya da vermeyen herkesin başkanı olarak parti gözetmeksizin hizmetlerinizi yapacağınıza Aydıntepe’yi en iyi şekilde yöneteceğinize inancım sonsuzdur dedi.

 Belediye Başkan Adayı Haşim ŞENTÜRK Aydıntepe halkının teveccühleri ve yoğun baskısı ile Türkiye siyasetinde olduğu gibi Aydıntepe’de de güçlü gördüğüm Milliyetçi Hareket Partisine katıldım. Merkezinde ALLAH korkusu ve insan sevgisi olan, her insanı kutsal bir emanet gibi gören, kamunun kaynaklarının bir kuruşuna halel getirmeden, hizmet ve üretime dönüştüren, katılımcı, dürüst, eşitlikçi ve rekabetçi bir belediyecilik anlayışını halkımızın istifadesine sunacağız. Bereketli hart ovasında üretim yapan çiftçimizin yanında olacağız, hayvancılığı destekleyeceğiz dedi.

MHP Aydıntepe il genel meclis Adayı İmdat MEMİŞİN parti rozetini takan İl Başkanı Suat DOĞAN;30 Marttaki seçimlerde çok iddialı olacaklarını belirterek Bayburt merkezle birlikte ilçelerimiz ve belde belediyeliklerini kazanacaklarını ve ALLAHIN izni ile Bayburt il genelinde beş belediyenin beşin ide kazanacaklarını belirterek seçim startını verdi