Bayburt Beyzade Düğün Salonunda  29/12/2013 tarihinde, AK Parti Belediye Başkan Adayı Mete MEMİŞ’in parti teşkilatına verdiği yemekte konuşan Bayburt milletvekili Sayın Bünyamin ÖZBEK’in konuşmasında geçen hususların aydınlatılmasını zaruret görmekteyiz.

1-Şirketimiz bünyesinde bulunan ABA Kolejinin üzerine inşa edilen gayrimenkulü Bayburt Belediye Başkanlığından 2009 yılında satın aldık. Gayrimenkul bedeli olan 106.000,00 TL’yi Bayburt Vakıfbank şubesi  aracılığıyla 10/03/2009 tarihinde 3.167,94 TL ve 23/03/2009 tarihinde 102.832,06 TL olmak üzere iki taksitte Bayburt Belediye Başkanlığına ödedik. Bu gayrimenkul şirketimize bedelsiz verilmemiştir.

2-Şirketimiz bünyesinde “hizmetin abisi”, “ buradaki abi”, sıfatıyla çalışan hiç kimse bulunmamaktadır. Şirketimizin kuruluşu ve işleyişi tamamen ilgili yasalar çerçevesindedir.

3-Şirketimizin çalışanları herkese karşı olduğu gibi devlet büyüklerine karşı da nezaketli bir üslup kullanan kişilerdir. Söz ve davranışlarımızla devlet büyüklerine karşı asla saygısızlık olabilecek üslubun dışına çıkılmamıştır, çıkılamaz da.. Saygı ve sevgi şiarımızdır. Takdir ve eleştirilerde daima ölçülü olunmuştur.

4-Vekilimiz Sayın Bünyamin ÖZBEK tüm Bayburt halkının vekilidir.  Kendisinin herkese eşit mesafede olduğunu düşünmekteyiz. Dolayısıyla konuşmada ismi geçen gazeteye, televizyona, okula, koleje, dershaneye, sivil toplum kuruluşuna, şirkete karşı söylenilen sözleri kabul etmek mümkün değildir. Söylenilen sözler kamuoyunu üzmüştür. Seçilmiş kişilerin tarafsızlığı elzemdir.

            Kamuoyuna saygıyla duyurulur…

Kardelen Özel Eğitim ve Yurt İşletmeciliği İnşaat Dağıtım Pazarlama                                                  Limited Şirketi Yönetim Kurulu