Doğan AY açıklamasında 2.500 nüfuslu Gökçedere Belediyesinde  22 yıldır Yazı İşleri Müdürü görevini büyük bir özveri ve heyecanla yerine getirdiğini ancak yapılan hizmetlerin yetersiz olduğunu gördüğü için kamu görevinden istifa ederek Gökçedere Beldesinin ufkunu açacak Halkın yaşam standartlarını yükseltecek yeni projeleri hayata geçirmek için Belediye Başkanlığına aday olduğunu belirtti.

Saadet Partisi  Gökçedere Belediye Başkan Adayı  Doğan AY konuşmasının devamında Gökçedere’yi ve Gökçedere’nin sorunlarını çok iyi bilen bir kardeşiniz olarak hesap soran değil  hesap veren, gelecek seçimler için değil; gelecek | | | nesiller için çalışacağım bu kapsamda Beldemizi örnek gösterilen bir belde yapmak için hazırladığım bazı projeler şunlardır dedi ve projelerini sıraladı.

1- Kanalizasyon ve Su sorunu acilen çözülecek.

2- Şehir dışında yaşayıp Beldemizde ev yapmak isteyen ancak arsa sorunu olan hemşehrilerimiz için yerleşim alanı tesis edilecek.

3- 1 adet Hamam Belde halkımızın hizmetine sunulacak.

4- Mezbahane yapılarak hayvan kesimleri sağlıklı koşullarda denetim altına alınacak.

5-Gökçedere Göletinin çevresinde ve Beldemize ait ormanlık alanda yapılacak düzenlemelerle insanların daha rahat ortamda piknik yapmaları sağlanacak.

6- Beldemizdeki Okulların idarecileri ile birlikte istişare ederek eğitim öğretim alanında başarıyı artırmaya yönelik planlamalar yapılacak.

7- Ayda en az 1 kez Ekibimizle birlikte  Halk toplantısı yaparak halkın sorunlarını dinleyip ortak akıl etrafında çözüm üreteceğiz.

8- Mimar-Mühendis kişilerin bilgi ve birikiminden yararlanarak çevre düzenlemesi yapılacak.

9- Çok sayıda Genç kardeşimizin yaşadığı Beldemizde Gençlerin sosyal, sportif, bilimsel ve kültürel ihtiyaçlarına cevap verecek uygulamalara öncülük edeceğiz.

10-Çiftçilik ve Hayvancılıkla uğraşan Belde Halkımızın karşılaştığı sorunlarda Belediyemizin imkanları ölçüsünde çözüm üretip gerektiğinde Resmi kurumlar aracılığı ile vatandaşlarımıza yardımcı olmayı hedeflemekteyiz.

11- Beldemizde her yıl şenlik düzenleyerek beldemizde ve beldemiz dışında yaşayan kasaba sakinlerimizi buluşturacağım diyen Doğan AY İlk etapta yapmayı planladığım projeler bunlardır Gökçedere’de yapacak daha çok işimiz olduğunu biliyoruz, Gelin Hep beraber Gökçedere’yi  olması gereken ve hak ettiği yere birlikte taşıyalım, Gökçedere’nin  tüm güzelliklerini tam anlamıyla ortaya çıkaralım dedi.