Saadet Partisi İl Başkanı Osman Nuri Temur ve parti temsilcileri ile Memur-sen Bayburt Sendikasını ziyaret eden Fatih Burak’ı, Memur-Sen İl Başkanı Fikret Özbey ve sendika temsilcileri karşıladı.

Burada kısa bir konuşması yapan Özbey, Federasyon yönetimleri adına başta Belediye Başkan adayı Fatih Burak’a, Saadet Partisi İl Başkanı Osman Nuri Temur ve yönetimine hoş geldiniz diyerek sözlerine şu şekilde devam etti: "Bu kutlu yolda bize ve sendikamıza ne düşüyorsa, taşın altına elimizi sokmamız gerekiyorsa, Bayburt için her şeye var olduklarını belirtti. Adaylar noktasında ise; adayların herhangi biri için taraf ve karşıt olma gibi bir lüksleri olmadığını ifade eden Özbey: "kapımız bütün adaylarımıza açıktır. Ziyaret etmelerinden memnuniyet duyduğumu belirtir, adaylık sürecinde hapsine başarılar dilerim" dedi.

Daha sonra söz alan Belediye Başkanı adayı Burak  ziyaretlerini kabul ettikleri için, Sendika Başkanı ve üyelerine teşekkür etti. Her zaman haklının karşısında dik duruşu, mazlumun yanında olması ve bu konularda ki kararlı duruşundan dolayı  Memur-Sen’i her zaman takdir ettiğini ve bugün de burada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Burak,  daha sonra  Belediye Başkanı seçilirse Bayburt için yapmayı düşündüğü projelerini anlattı. Daha sonrasında ise Burak,  sendika üyelerinin sorularını cevapladı.