Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzonspor camiası ile birlikte Gümüşhaneliler ve Bayburtlular Dernekleri ile biraraya geldi. Bakan Bayraktar önce Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. Trabzonspor'da birlikteliğin, beraberliğin, kardeşliğin artmasını dilediğini ifade eden Bayraktar, şunları söyledi: "İnşallah önümüz açıktır. Önümüzde güzel günler var. Bu günleri hep beraber yaşayacağız. Trabzonspor camiası olarak, Trabzonlular olarak, yolumuza gerçekten samimi olan, gerçekten Trabzon'u, Trabzonspor'u sevenlerle devam edeceğiz. Bizim için önemli. Trabzon deyince Trabzonspor hemen akla geliyor. Bu önemi bilenlerle beraber yolumuza devam edeceğiz. Günden güne Trabzonspor’un başarıya ulaşması, şevkinin artması için hep beraber gayret edeceğiz. Bu doğrultuda samimi bir şekilde hem taleplerini hem de uyarılarını ileten ve yol gösteren çok değerli Trabzon halkına, Trabzonspor'u sevenlere yürekten teşekkür ediyorum ."

STÖ’LERE ZİYARET

Bakan Bayraktar, buradan beraberinde Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ve AK Parti İl Başkanı Dr. Adnan Günnar ile birlikte Gümüşhaneliler Derneği'ne giderek, dernek yönetim kurulunu ziyaret etti. Gümüşhanelilerin Trabzon ile et ve tırnak olduğunu dile getiren Bakan Bayraktar ardından da Bayburtlular Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkan Yaşar Erdoğan ve Yönetimi tarafından ağırlanan Bakan Bayraktar ardından da Trabzon Bayburtlular Dede Korkut Derneği’ni ziyaret etti. Başkan Kaya Çakır ve Yönetim Kurulu tarafından karşılanan Bakan Bayraktar, Derneği tıka basa dolduran Bayburtlulara seslendi.

NÜFUSU ARTIRMAYA ÇALIŞMALIYIZ

Bakan Bayraktar, “Gümüşhane, Bayburt’u asla ayrımcılık yapmıyoruz. Trabzon’a ne kadar destek gönderiyorsak, nüfus oranına göre, Bayburt’a da gönderiyoruz. Bayburt’ta topyekün bir kalkınmaya imza atmalıyız. Bunun için de her Bayburtluya büyük görev düşüyor. Bayburt’ta kentsel dönüşümü başlattık ama el birliği ile Bayburt’un nüfusunu artırmaya çalışmalıyız. Bayburt ile Trabzon her zaman iç içedir. Yaylarımızı birlik ve beraberlik içerisinde kullanıyoruz. Bu birliktelik her daim devam etmelidir. Çevre İllerle et ve Tırnak gibiyiz.” dedi. Konuşmaların ardından 23 Kasım’da Hayri Gür Spor Salonun’da büyük bir organizasyona imza atacaklarını dile getiren Dernek Başkanı Kaya Çakır, Bakan Bayraktar’dan destek işstedi. Bakan Bayraktar ise, Yapılacak olan dayanışma gecesine destek olacağını ifade etti.