Kavaklı, Petekli, Çimentepe ve Yakupabdal köylerine ziyarette bulunan Milletvekili Özbek, Bayburt’ta vekil sayısının 2’ye çıkması için emeklilerin ikametgâhlarını Bayburt’a aldırmaları gerektiğini bu köylerde de yineledi.

‘Köy ziyaretlerimiz yoğun bir şekilde sürecek’ diye açıklama yapan Miletvekili Özbek, " Köylerimizde gördüğüm sıcak ilgi karşısında çok memnun oluyorum. Ben çalışma gücümü milleten alıyorum. Tek milletvekili olmanın zorluğu konusunda sorulara vatandaşlarımdan gördüğüm ilgi, sevgi ve saygıdan kaynaklanıyor cevabını veriyorum. Millete hizmet götürebiliyorsak vatandaşlarımıza yaptığımız hizmetler yerini buluyorsa onlar da gördüğümüz mutluluk her şeye bedel oluyor. Bu günkü köy gezilerimde şu konulara dikkat çektik. Bayburt’taki köylerimiz Türkiye standartlarının çok çok üstünde hizmet almaktadır. Biz daha fazla hizmet alabilmemiz için bu memleketin nüfusunu hep beraber artırmaya çalışacağız."dedi.

Bayburt derneklerine, sivil toplum örgütlerine ve muhtarlara çağrıda bulunan Milletvekili Özbek, " Ordu vilayeti 50 bin kişinin ikametgâhını ile aldırarak büyükşehir oldu. Bayburt ‘umuzda da sadece emeklilerimizin ikametgahlarını Bayburt’a aldırmaları Bayburt 2023 vizyonunda Bayburt’un hak ettiği hizmetleri fazlasıyla almasını beraberinde getirecektir. 1989 yılında vilayet olurken gösterilen birlik ve beraberlik ruhunun Bayburt’un milletvekili sayısının artması için de gösterileceğine inanıyorum. Bir milletvekili olarak sokak sokak, cadde cadde, mahalle mahalle, köy köy, belde belde ve ilçe ilçe gezerek üzerime düşen bu konudaki sorumluluğu 7’den 70’e tüm hemşerilerimle paylaşıyorum. Bunu paylaşmaya da devam edeceğim."