2012-2013 eğitim ve öğretim yılının tüm öğrencilerimize hayırlar getirmesini temenni ederim.

Değerli öğretmenler, eğitim çalışanları, sevgili öğrenciler, saygıdeğer veliler,

Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasının heyecan ve mutluluğunu yaşamaktayız.

Bu eğitim ve öğretim yılının tüm öğrencilerimize hayırlar getirmesini temenni ederim.

Eğitim sisteminde var olan aksaklıklara rağmen öğrencilerimizin bu yılı dolu dolu geçirip, fenni ilimlerin yanı sıra bu sene seçmeli ders olarak müfredata giren Kur’ân-ı Kerim, Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v)’in hayatı ve temel dini bilgileri seçip hayata daha iyi hazırlanmaları gerekmektedir.

Unutulmamalıdır ki, Ahlak ve Maneviyat gençliğin temel dinamiklerindendir. Bu dinamikten yoksun yetişen gençlik yokluğa ve büyük bir boşluğa düşmektedir. Ve yine unutulmamalıdır ki, 'Bir milletin asıl gücü, tankı, topu, tüfeği değil, imanlı ve ihlaslı gençleridir.'

Anadolu Gençlik Derneği olarak bizler yaz ayı boyunca gençlerimizin ahlak ve maneviyatını güçlendirici bir çok faaliyet yaparak, aziz milletimizin teminatı olan gençlerimizin özlerinden kopmamalarını temin etmeye çalıştık. Yaz tatilinin sona erip, eğitim ve öğretimin başladığığı şu günlerde, derneğimiz yine öğrencilerimize maddi ve manevi desteği vermeye hazır.

Yapacağımız üniversite çalışmaları, ortaöğretim çalışmaları ile daha şuurlu, daha ihlaslı ve daha kararlı bir gençlik yetiştirmeyi hedefliyoruz.

Gayret bizden tevfik allah'tandır.

Bu duygu ve düşüncelerle 2012-2013 Eğitim ve öğretim yılının hayırlara vesile olmasını temenni ediyor. Velilerimize ve öğrencilerimize başarılar diliyorum.