Açılış konuşmasını yapan Ak Parti İl Başkanı Yusuf Elçi, toplantının hayırlara vesile olmasını diledi.

Elçi, Ak Parti hükümeti döneminde Bayburt’a yapılan yatırımları görsel malzemeler eşliğinde katılımcılarla paylaştı.

Ak Parti hükümetinin sadece Türkiye’de dünyada, özellikle bölgede önemli bir konuma geldiğini anlatan Elçi, "Önümüzdeki 2014 yerel seçimlerinde halkımızın vereceği oylarla ‘Ak Kadro’ları devam ettireceğimiz inancındayım. Kısa bir süre önce yaşanan Gezi olayları özellikle ülkemize olan dış tehdidin hala sürdüğüne hep beraber tanık oluyoruz.  Onun için diyoruz ki 2014 yerel seçimleri ülkemiz ve Bayburt’umuz için önem arz etmektedir. Bütün teşkilat üyelerime sesleniyorum. Biz seçimlere kısa bir süre kala ana kademe, gençlik kolları, kadın kolları, merkez ilçe ve tüm teşkilatlarımız olarak ilçe ilçe, belde belde, köy köy, mahalle mahalle, cadde cadde, sokak sokak gezerek bütün bu hizmetlerimizi anlatmalıyız. "dedi.

Daha sonra sırasıyla Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, İl Genel Meclisi Başkanı Raci Bayrak, kadın kolları, gençlik kolları ve belde başkanları konuşma yaptı.

Son olarak da Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Abdulmuttalip Sancar teşkilat çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ardından Ak Parti İl Başkanı Yusuf Elçi’nin genel gündemi değerlendirmesi ile  toplantı sona erdi.