Bayburt Vali Vekili Abdulhamit Karaca, Kızılay Bayburt Şube Başkanı Fikret Aksoy ve yönetim kurulu üyeleri Hakan Karapınar, Ferit Kacır, Akşar beldesi Esentepe mahallesi muhtarı Hamza Kıraç ile birlikte Kızılay tarafından gönderilen ev eşyası ve gıda yardımını şehit babası Karakaşoğlu'na teslim etti.

Bayburt Vali Vekili Abdulhamit Karaca,  Karakaşoğlu ailesinin uğradığı  yangından dolayı kaybına bir nebze de olsan katkıda bulunmak adına öncelikle Bayburt Valiliği'nin yardımda bulunduğu belirterek  önümüzdeki yaz mevsiminde de yangınzede aileye telef olan hayvanlarının yerine yardımında bulunacaklarını kaydetti.

Vali vekili Karaca; insanların önemsememesi ve  basit nedenlerden dolayı yangınlar çıkabildiğini belirterek biraz daha özen gösterildiğinde birçok felaketin önüne geçilebileceğini vurguladı. Yangınzede şehit babası Mustafa Karakaşoğlu  ve ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten Karaca, Türk Kızılayı'na da katkılarından dolayı teşekkür etti.

Kızılay Bayburt Şube Başkanı Fikret Aksoy ise gerekli olan tüm durumlarda Bayburt Valiliği'nin de desteği ile her zaman yardımda bulunacaklarını ifade etti. Aksoy, şehit Karakaşoğlu'na 15 ay önce şehit olan oğlundan dolayı tekrar başsağlığı diledi ve yangından dolayı geçmiş olsun dileklerini iletti.

Şehit babası Karakaşoğlu ise yapılan yardımdan dolayı memnun olduğunu belirtti. Karakaşoğlu'nun duygulandığı ve gözlerinin dolduğu gözlemlendi.