Sağlık Bakanlığı'nın yeni teşkilat yapılanması ile birlikte değişen Bayburt Devlet Hastanesinin yeni yönetim kadrosuna atanan Hastane yönetimi, geçtiğimiz günlerde Vali Hasan İpek’i makamında ziyaret etmişlerdi.

Vali İpek’i hastane ziyaretleri sırasında: Genel Sekreter Dr. Hulki Aşır, Diş Hastanesi Başhekimi Diş Tabip Mahmut Memiş, Hastane Müdürü Hüseyin Kaymak, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Banu Palazoğlu, Hastane Başhekimi Uzman Dr. Yalçın Kırmızıoğlu,Baş Hekim Yardımcısı İlker Hancı  ve İdari Mali İşler Başkanı Fatih Duran karşıladı.

          Bir süre hastane yönetiminden Hastane hakkında bilgi alan Vali Hasan İpek; “Yeni görevinizde başarılar diliyorum. Hastanemiz tüm hastalarımıza hizmet verir nitelikte ve hastalarımıza acil şifalar getirecek hizmet kalitesinde olmasını diliyorum ve bu konuda sizlerden özverili bir çalışma bekliyorum” dedi.

          Vali İpek,daha sonra acil polikliniği gezerek hastane genel sekreterinden acil poliklinikte yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

      Hastane içerisinde bulunan Diş polikliğinin yanında yapılmakta olan araç parkı ve diğer çalışmaları da inceleyen ve bilgi alan Vali İpek, daha sonra şehir merkezinde yapılan ve bir hafta sonra açılması Planlanan yeni Diş Hastanesini gezdi ve Diş hastanesi Başhekimi Diş Tabip Mahmut Memiş’den çalışmalar ve hastane hakkında bilgi aldı.