“ Yaz Spor Okullarına katılan öğrencilerin fiziksel, sportif ve sosyal becerilerinin geliştirilmesi, toplu ya da topsuz olarak uygulanan eğitim teknikleri ile çocuğun ileri yaşamında her türlü hareketine gerekli olan koordinasyon, ritim, denge, algılama ve tepki sürati gibi motor fonksiyonlarının geliştirilmesi ve tüm spor branşlarında sporun sevdirilmesi en büyük amacımızdır.

                Yaz Spor Okullarında yapılan çalışmalarda, çalışma grubundaki arkadaşları ile birlikte spor yapan çocukta ekip bilinci oluşacaktır. Bu da çocuğumuzun ileride toplum içerisindeki yerini almasını                 kolaylaştıracaktır.

         Yaz Spor Okullarında 5—17 yaş grubundaki çocuklara yönelik eğitim verilmektedir. Çalışmalarda çocukların yaşları, gelişme düzeyleri, becerileri ve tecrübeleri göz önüne alınarak bir arada çalışmalarına özen gösterilmektedir.

                Yaz Spor Okullarında görev yapan Antrenörler kendi branşlarında uzmanlaşmış ve belge sahibi olan kişilerdir. Okullar açılana kadar Yaz Spor Okulları Kursumuz Devam Edecektir.