Bakan Kılıç, bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak için geldiği Bayburt’ta BAL Ligi temsilcisi Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor’u antrenman esnasında ziyaret ederek kulüp yetkilileriyle bir süre sohbet etti.Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor   Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk ve Antrenör Şükrü Kayalı’dan takımın genel durumu ile ilgili bilgi alan Bakan Kılıç, BAL Ligi 1 Grupda Şampiyonluk  mücadelesi veren Sarı Lacivertlilere başarılar diledi.

          Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tesislerinde incelemelerde bulunan Bakan Kılıç’a, bir grup taraftar “Bayburt seninle gurur duyuyor’’ sloganları ile sevgi gösterisinde bulundu. Bakan Kılıç’a atkı hediye eden taraftarlar, stadyumun yetersiz olduğunu ve yeni tribünler inşa edilmesini istediler.

          Bakan Kılıç ise, “Milletvekiliniz Bünyamin Özbek’in ve İl Başkanı Yusuf Elçi’nin mevcut stadyum ile ilgili bir yenileme çalışmasının yapılabilmesi hususunda bizden talebi vardı. Bu konu ile ilgili teknik arkadaşlarımızı görevlendirdik. Bu talepler Ankara’da incelenecek. Bu talimatlar doğrultusunda arkadaşlar gereken çalışmaları yapacaklar” dedi.