Mevsim normallerin üstünde güneşli bir havada oynanan maça atak başlayan ev sahibi Iğdır Gençlerbirliği bu baskısının sonucu dakikalar 19’u gösterirken İbrahimin ayağından golü buldu. Ceza sahası içerisinde oluşan karanbolde topla buluşan İbrahim topu ağlarla buluşturdu.

Daha atak görünen ev sahibi Iğdır Spor’un ataklarını karşılayan Bayburt Gurup Özel idare spor yediği gole cevap veremeyince ilk yarı 1-0 evsahibinin üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya Gökhan Murat değişikliği ile başlayan Bayburt Gurup Özel idare spor aradığı golü  57 dakikada sağdan atağa kalkan Fatih’in aşırtma vuruşuyla  beraberliği sağladı.

Ataklarını sıklaştıran Bayburt Gurup Özel İdare Spor bu maçta maestro görevini üstlenen Kazım Şekerin ceza sahası yayı üzerinden 88 dakikada  harika vuruşu ile hem galip gelmeyi hem de 3 puanın sahibi oldu.

Temsilcimiz 20. Hafta (2 Mart 2014) tarihinde Yomraspor’u konuk edecek.

 

 

HAKEMLER: Şehmuz Öztürk ***, Mehmet Zahir Karaboğa***,Recep İlker Kor***,  Ali Yakut

 

IĞDIR GENÇLERBİRLİĞİ SPOR: Yusuf **,Burak *,Tuncay **,Ahmet*,Timuçin**,Mustafa ** ,Cemalettin **( Engin Dk.70)**,İbrahim*Kemal**, Murat*(Dk.83 Oğuzhan**) ,Cumali*( Dk.61 Kamuran *)

 

BAYBURT GURUP: Ümit **,Süleyman**,Kazım ***,Hakan *( dk 67 Oğuz **),Çetiner **(dk. 53 Turan**)

,Alper**,Fatih * , Erhan **,Erçin ***,Recep**,( dk 85 Şükrü *),Gökhan *(Dk.46 Murat **)

 

 

GOLLER:  Dk .19 İbrahim (Iğdır Gençlerbirliği),DK. 57 Fatih ,Dk 88 Kazım  Bayburt Gurup