Ziyareti sırasında Demir’e Bayburt PMYO Müdür Yardımcısı Hasan Kahraman, Eğitim Şube Müdürü Mustafa Akdam, Bayburt PMYO okutmanı Mutlu Adak da eşlik etti. 

Bayburt’ta görev yapmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ve mutlu olduğunu dile getiren Müdür Demir, Bayburt halkının kadirşinaslığından övgüyle bahsetti. Görev süresi boyunca verdiği destekten ötürü Belediye Başkanı Polat'a şükranlarını bildiren Tahsin Demir, belediyeyle uyumlu bir çalışma içerisinde olduklarını söyledi. Türkiye’nin en huzurlu şehrinde görev yapmaktan da ayrıca çok mutlu olduğunu dile getiren müdür Demir, Bayburt’tan çok memnun bir şekilde ayrılacağını söyledi.

Belediye Başkanı Polat ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Tahsin Demir’in Bayburt’ta başarılı ve özverili çalışmalara imza attığını kaydetti. Yeni görevinde başarı temennisinde bulunan Belediye Başkanı Polat, ziyaret anısına müdür Demir’e Bayburt taşından yapılmış Şehit Osman Türbeleri maketi hediye etti ve ilimizdeki özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini bildirdi.

Öte yandan ilimizden ayrılan Tahsin Demir’in yerine 1. Sınıf Emniyet Müdürü Bülent Çiçek atandı.