İlk olarak Cumhuriyet Caddesi'nde devam eden kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyen Milletvekili Özbek'e Belediye Başkanı Polat, buradaki faaliyetler hakkında bilgi verdi. Daha sonra İkinci Rıhtım'da devam eden parke çalışmasını da yerinde inceleyen Milletvekili ve Belediye Başkanı burada bir süre parke dizerek önceki gün asfalt çalışması tamamlanan Turan, Nalbandiler ve Hafız Osman caddelerini de tek tek gezdiler. Buradaki incelemelerini de tamamlayan Milletvekili ve Belediye Başkanı daha sonra yine belediye tarafından çalışmaları tamamlanarak hizmete sunulan Ulu Bahçe ve Kırkçeşmeler'de incelemelerde bulundu. Ulu Bahçe'de vatandaşlarla bir süre sohbet eden Milletvekili ve Belediye Başkanına vatandaşlar,  çalışmalardan dolayı teşekkürlerini bildirdiler.

Şehir merkezindeki ziyaretlerini tamamlayan Milletvekili ve Belediye Başkanı, daha sonra Bayburt'un ilk tatil köyü çalışmalarının yapıldığı alana geçdiler. Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Daştan'ın da eşlik ettiği incelemede, "Saklı Cennet" isimli proje ile çalışmaları başlatılan tatil köyünde, yapılmakta olan prafabrik evleri inceleyen Milletvekili Özbek, Belediye Başkanımı Polat'ta şehrin ilk tatil köyü hakkında bilgi aldı.

 Şair Zihni Kent Ormanı ve Yeni Şehir Parkı'nı da inceleyen Milletvekili ve Belediye Başkanı, Yeni Şehir Parkı'nda da bir süre vatandaşlarla sohbet ederek, çalışmalarla ilgili vatandaşların fikirlerini aldı. Hafta sonu huzurlu bir şekilde dinlenebilmek ve ailece keyifli bir vakit geçirebilmek adına rahatça Kent Ormanı ve Yeni Şehir Parkı'na geldiklerini ifade eden vatandaşlar, burada gerçekleşen hizmetlerden dolayı Belediye Başkanına teşekkür ettiler. Bir süre daha vatandaşlarla vakit geçiren Milletvekili ve Belediye Başkanı, Masal Parkı'na geçerek parkın çevresinde gerçekleşen çalışmaları inceledi.

Hizmetler, Sistemli Çalışmanın Ürünüdür

Çalışma ziyaretini Bayburt'ta yine ilk defa yapılacak olan Baykent Şelalesi çalışmalarını inceleyerek noktalayan Milletvekili Özbek, yaptığı açıklamada, gerçekleşen çalışmalardan dolayı Belediye Başkanımız Polat'a teşekkür etti. Belediye tarafından gerçekleşen bir çok çalışmanın Bayburt'ta ilk defa hayata geçtiğini ve bu çalışmaların neticesinde Bayburt'un çehresinin her geçen gün değişeceğini belirten Milletvekili Özbek, "Belediye Başkanımızla birlikte şehrimizde hayata geçen hizmetleri ve yapımı devam eden çalışmaları yerinde görmek amacıyla bir gezi programı yaptık. Ama gördük ki sistemli bir şekilde yapılan çalışmaları incelemeye bir gün yetmiyor. Sabahtan beri gezdiğimiz hizmet alanlarında ciddi bir değişim olduğunu gördük. Her gittiğimiz yerde vatandaşlarımız hizmetleri takdirle karşıladılar. Amacımız halkımızın standartı yüksek bir ilde yaşamasını sağlamaktır. Bayburt her geçen gün değişimi yaşayarak daha modern bir kent konumuna yükseliyor. Bu hummalı çalışmalardan dolayı belediye başkanımıza ve belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum" dedi.

Hizmetlerin sistemli bir şekilde çalışmanın ürünü olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Polat ise, "Tüm çalışma ve projelerimizde bizlere destek vererek Ankara'da Bakanlıklar nezdinde yaptığımız girişimlerde bizden hiç bir desteği esirgemeyen Milletvekilimize ve İl Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Hayata geçirilen tüm hizmetler ve projeler birlik, beraberlik ve ekip ruhu ile gerçekleşmiştir" diye konuştu.