Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek yaz boyu sürdürdüğü ilçe, belde köy ziyaretlerine devam ederken programını aniden keserek ahde vefa örneği sergilemiş ve Alaca köyünde minik Neslihan’ı ziyaret etmişti.

Minik NeslihaN Ak Parti Bayburt İl Teşkilatı’nın Kurban bayramı dolayısıyla düzenlediği bayramlaşma programında Milletvekili Özbek’e sürpriz yaparak kendisin ziyaret etti ve Özbek’in bayramını kutladı.

Milletvekili Özbek, 2011 seçim çalışmalarında Alaca köyüne geldiği zaman minik Neslihan'ın sergilemiş olduğu karşılamayı hiç unutamadığını Ağustos 2013’teki ziyaretinde vurgulamıştı. Milletvekili Özbek, bu sıcak karşılaşmadan duyduğu memnuniyeti bir kez daha dile getirdi.

Ağustos ortalarında minik Neslihan’ı ziyaret eden Milletvekili Özbek, şu açıklamayı yapmıştı:

"Titrek bir sesle bütün bir Anadolu insanını yansıtan minik Neslihan'ı ziyaret etmeye bir anda karar verdim. 2 yıl önce minik Neslihan bana büyük bir moral kaynağı olmuştu. Bayramlar doğaldır ki çocuklar içindir. Ankara'da iken ara ara görüştüğüm Neslihan'ı unutamıyorum. Neslihan ile arkadaş olduk. Bu yoğun programım içerisinde Neslihan'a sürpriz yaparak yorgunluğumu unuttum. Neslihan minikti şimdi biraz daha büyüdü. İnşallah Neslihan, vatanına, milletine hayırlı bir evlat olacak. Önce annesine ve babasına sonra köyüne, sonra ülkesine ve milletine hizmet edecek. Biz 7'den 70'e her kesime ulaşmaya çalışıyoruz. Bu günde Arpalı, Aydıntepe, Konursu programını erteleyerek Neslihan'ı ziyaret ettik. Bizim için iyi moral ve motivasyon oldu."

 

Alaca köyü sakinleri Neslihan'ı ve kendilerini ziyarete gelen Milletvekili Özbek'e teşekkür ederek böyle bir ilgiyle ilk defa karşılaştıklarını belirttiler.